Възмутени читатели сигнализират: По пътищата във Варненско няма и помен от почистваща техника! (Снимки)

03.01.2016 / 17:45 14

"По пътя Варна - Белослав няма и помен да е минавала снегопочистваща техника. По пътното платно има около 5 сантиметра сняг. При неспиращия силен снеговалеж, след час не е ясно колко още ще натрупа. 

Кога общината ще се наеме да изчисти и този път, свързващ Варна с няколко местности, в които живеят хора?!", алармира в "Петел" възмутен варненец. 

В изключително лошо състояние е пътят от Добрич за Варна, съобщи също читателка на "Петел" преди минути. "Едва едва се движим. Пътят е като стъкло и не е обезопасен по никакъв начин. Нито са хвърлили пясък, нито нищо. Чак след Аксаковска панорама видяхме за първи път машина, която чисти", съобщи ни жената, която алармира за тежката ситуация."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
янка димовски (преди 4 години)
Рейтинг: 800 | Одобрение: 125
нали първо трябва да спре да вали и чак тогава да излязат да чистят...вие малоумни ли сте,какви сте...я,излез да си изчистиш пред къщата и след 30 мин. виж ,че пак е натрупало...иначе,ако чистят ще кажете защо чистят при положение,че продължава да вали сняг и да трупа...ама,нямате угодия...ЗАШО ГЛАСУВАХТЕ ЗА ПОРТНИХ,А???Сега се сърдете на себе си...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама