Вече всеки може да стане професионален дизайнер. Вижте как!

22.03.2017 / 17:15 0

Професионалните умения в сферата на дизайна предоставят невероятен шанс да намерите добре платена работа в страната и в чужбина или да започнете дейност на свободна практика, работейки от дома си и по определен от вас график. Втората възможност е все по-предпочитана от хора от всички възрасти като възможност за добри допълнителни, а често и основни доходи.

Добрите новини са, че в началото на Април стартират серия професионални обучения към Design Academy, които дават възможност за професионална квалификация на желаещи от цялата страна. Обученията се провеждат присъствено в София и Варна и в дистанционна форма от всеки друг град.

Амбициозните курсистите имат възможност да запишат курсове като Интериорен Дизайн, Уеб Дизайн, Графичен дизайн и Фотография. Всички обучения се провеждат по лицензирана от НАПОО програма и завършват с издаване на удостоверение по образец на МОН признато и валидно в целия ЕС, което е гарант за придобитите умения.

Всяко едно обучение се води от преподаватели отговарящи на държавните образователни стандарти за съответните професии и по програми съобразени с критериите на водещи работодатели. Всички учебни планове са преминали и предварителна оценка и одобрение на експерти към Националната агенция за професионално образование и обучение.

Дизайнерската академия към учебен център Нет Ит, дава възможност на всеки желаещ да се преквалифицира като дизайнер, да го направи при изключително конкурентни условия и то без да има познания по рисуване или каквато и да е предварителна подготовка. Единственото изискване към курсистите е, те да имат обща компютърна грамотност.

Обученията са много подходящи и за ученици, на които им предстои кандидатстване във ВУЗ, тъй като преминавайки обучение в Дизайнерската академия, биха могли да придобият представа за същността на избраната от тях професия в сферата на дизайна. Така ще са сигурни, че пет годишното им следване ще бъде по професия, която наистина обичат.

Повече информация за предстоящите професионални програми, можете да откриете на сайта на Дизайнерската академия на адрес: http://www.designacademy.bg или на техния телефон: 070016004.

*реклама

 

 

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама