Вечеря и музика по гръцки в Комплекс „Ролбата – Nautilus"

26.06.2020 / 18:35 0

Истинското лято върви ръка за ръка с гръцка музика, гръцко меню и узо на кристали на брега на морето. За това, екипът на Комплекс „Ролбата – Nautilus" Ви предлага Гърция и нейните емоции на една ръка разстояние – при нас, на Южния плаж във Варна.

На бис се завръща ослепителният, млад и талантлив изпълнител и композитор Агатангелос Агатангелу! Запомнящ се, усмихнат, очарователен и приветлив! Той ще Ви накара да запеете и затанцувате, да се забавлявате от сърце и да се отпуснете!

С радост ще Ви посрещнем и настаним за най-емоционалната и истинска гръцка вечер под звездите на 27 юни, събота. Ще Ви предложим кулинарни гръцки изкушения по авторски рецепти - свежа гръцка салата, тарама хайвер, калмари в маслен сос, октопод по средиземноморски, ципура на скара, плато с морски дарове... Гърция Ви очаква във Варна, на брега на морето, единствено на 27 юни, само в Комплекс „Ролбата-Nautilus“

Забавлявайте се по гръцки с Агатангелос Агатангелу при ВХОД СВОБОДЕН!
Резервация можете да направите на тел: 0882 491 791!
или онлайн на: https://varna.zavedenia.com/1586/booking

 
*публикация
 


Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама