Венета Райкова разкри огромна драма в живота си. Тя е...

12.10.2018 / 11:13 4

Снимка: Инстаграм

В личния си Инстаграм журналистката Венета Райкова разкри, че е имала огромен здравословен проблем 20 години, но най-после е открила лекаря, който я излекувал.

Ето какво разкри Райкова:

„Много хора ме питат на какво се дължи усмивката и спокойствието, които имам напоследък.. Ето на този мъж - д-р Стивън Нинов от “Клиника Нинов”! Отидох при него преди 3 месеца заради болки в гърба и кръста, а той освен че ги премахна, направи чудото да премахне и отвратителното главоболие, което никой не можа да излекува 20г.! Пиех всеки ден по пет хапчета за глава, но нищо не помагаше!

А след първата процедура при него разбрах, че то се е дължало на проблем във врата! Започнах да виждам цветовете около мен! Това не е платено съобщение, никога не съм взимала пари, за да рекламирам нещо в профилите ми, не рекламирам и сега, и си плащам всяка една процедура! Пиша, защото ако не бях попаднала случайно при д-р Нинов нямаше кой да ми каже! Да не говорим, че заради това главоболие, изпращат на невролог и поставят погрешна диагноза паник атаки!!"

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама