Венци Стефанов изригна: Директивата е ясна - всички на колене пред Левски

03.03.2019 / 20:08 3

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов видимо не бе в добро настроение след мача, който неговите футболисти загубиха с 0:3 от Левски. Босът на "белите" коментира спорните положения, които бяха в ущърб на неговия тим, пише Блиц.


"Първо искам да честитя националния празник 3-и март, Освобождението на България от османско иго, както и това, че руските воини помогнаха за освобождението ни. Но като гледам явно ние, българите имаме навика да се навеждаме към по-силния. Едно нещо не мога да си обясня – как хора могат да дойдат и по такъв брутален начин да се подиграват с футболистите. Просто не искам… вие също гледахте мача, видяхте дузпата, видяхте отсъжданията през първото полувреме…Честитя победата на Левски, но искам да кажа на всички колега, че оттук нататък ги чака това, което се случи днес със Славия. Нека са наясно, че футбол, майсторство няма да има срещу този клуб. Директивата е ясна – всички на колене. Ако не застанеш, съдиите те приземяват. Не знам как вие видяхте мача. Тук има доста привърженици на Левски, но предполагам, че имате очи и виждате", каза Стефанов.

"От Хасан Чинчири (музикант и цигулар – б.р.) е издадена директивата, познаваш ли го? Търсите под вола теле. Не гледа ли мача? Видя ли го? Ама може ли Славия да претендира за дузпата, за фаула, може ли от тъч да ти дадат засада, като оставаш сам срещу вратаря. Казах – Хасан Чинчири. Ако не го познаваш, виж го кой е. На почивката видях съдията на стълбите и му казах, че това е престъпление, което върши. За което със сигурност ще бъда наказан. Не мога да мълча. Никога. Няма да мълча и сега. Не сме искали нищо друго освен обективно съдийство, пък който е по-добър, да победи."

"Верея са некакъв сбироток, някакви мениджъри водят, влачат… Пълнеж в Първа лига, където не се играе футбол, защото мислят за други работи. Какви сигнали? Излизаш и играеш. Когато ги победиш, защо си ги победил. Като играеш като човек и ти отрежат главата, защо негодуваш. Оттук натам гледайте на мачовете срещу Левски кой какво го чака. Аз залагам, че ще бъде клане. Даже още сега на мача срещу Лудогорец – ей това ги чака. Нека ги свалят с игра, имат добри футболисти, но нека съдиите да свирят справедливо. Можеше да ни бият пак с 3:0, 4:0, можеше да бъде 2:2, 3:2, но при 1:0 и дузпа за Славия нали знаеш какво можеше да стане. Ако си мъж и ако не си наведен… Това е присъщо, ние, българите сме така – едно време е трябвало друг да дойде да ни освободи", продължи босът на "белите".

"Какви мерки? Мога единствено да съм недоволен от съдийството. Дано Съдийската комисия обърне внимание. Жалба? Ха-ха-ха-ха, недей, познаваме се от 100 годин. Каква жалба, какви 5 лева? Ще кажат – да имаше 2 грешки съдията, ще го спрат да не свири 3, 4, 5 мача. Видяхте го Загорчич, че въпреки резултата пусна две млади момчета, които са на по 17 години. Ние ще продължаваме по този път. Каквото искат другите, те си имат собствената политика, собствено виждане. Шансът пред българския футбол минава през шанс пред българчететата да играят. Докато имам нещо общо с футбола, ще го правя така", каза още Венци Стефанов."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
2
Морски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19070 | Одобрение: 7080
А кой е Венци? Оня ли дето прилича на прасенци?
1
3
Конопов (преди 1 годинa)
Рейтинг: -13 | Одобрение: -43
Венци бинзинджиата 
9
2
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35134 | Одобрение: 13899
Чичо Венци обича да говори,повече по някой път.Ние през 2015 г.бихме на финала Левки,барабар със съдията,при това 90 минути с 10 човека.Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама