Венци Стефанов призна в ефир: Аз срещнах Нинова с ген. Решетников. Тя му каза за Румен Радев, но двамата не се харесаха и...

25.09.2019 / 09:11 1

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

 

Кадър: БТВ

В „Тази сутрин” по БТВ Венцеслав Стефанов коментира изявлението на шефа на „Русофили” Николай Малинов, че му е поискал телефона на ген. Леонид Решетников и му е уредил среща с Корнелия Нинова, на която двамата са обсъждали кандидатурата на Румен Радев за президент на България.

Ето как Венцеслав Стефанов коментира този казус пред Хекимян:

„Щом Николай Малинов казва, значи съм поискал телефона на ген. Решетников. Да, аз свързах ген. Решетников с Корнелия Нинова. Защото искаха да си говорят, желанието беше вероятно на Корнелия. Тя поиска срещата.

На срещата Нинова му каза, че Румен Радев е кандидат за президент, и ген. Решетников изрази мнение, а не одобрение. Каза: „Подходящ човек е. Завършил е две академии в САЩ. Истински генерал може да бъде достоен президент.”

Аз познавам Нинова, разговаряли сме, коментирали сме. Аз като лидер на БСП я познавам. Не ми е казвала защо иска да се срещне с ген. Решетников, това са политически неща, аз не се бъркам в политиката.

Свърза се с мен, защото знае, че познавам ген. Решников. Той беше в България, направихме една човешка среща, проведоха един човешки разговор, нормален. Не се харесаха двамата, защото Решетников има по монархични виждания, а Корнелия е била малко по соц в разговорите за десните политически сили, за това, и той й казал, че такива по социалистически методи нямат бъдеще в България.

Познавам ген. Решетников от много години. Аз съм русофил, без да се бъркам в политиката, симпатизирам на Русия. Приятел съм на ген. Решетников и съм сигурен, че не е искал да шпионира България.

Ген. Решетников работеше повече от 10 години в посолството на Русия в България. Не знам на каква длъжност. Познавам го от Стара Загора, от един хотел в Старазагорските минерални бани, където ходеше на почивка. Шпионски скандал не може да има.  Нормален български човек да познава един руснак, не е ли нормално?

Когато започна да го плюе, казват, че бил пенсионер и от него нищо не става, а сега за скандала е генерал.

Българските политици всеки ден обсъждат плановете си с американските политици. Това престъпление ли е?

Ако разговорът на Рештников с Нинова беше шпионски, нямаше да е в кафене до хотел, близо до Парламента.”Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
4
ДИВАКА (преди 2 години)
Рейтинг: 24300 | Одобрение: 4005
НИНОВА Е НАЙ-ДЪЛБОКО ЗАКОНСПИРИРАНАТА ШПИОНКА НА РУСИЯ..ОТ ОНИЯ ,КРЪГЛИЧКИТЕ ,С УВЕЛИЧЕНИЕ ПОНЕ ДВА ПЪТИ..ИЗГЛЕДА КЪМ СТЪЛБИЩНАТА ПЛОЩАДКА Е НАПРАВО ПЕРФЕКТЕН..МОЖЕ ДА ВИДИ И ПЕНКА И ЦОНКА..И БАЙ ТИ ГЕОРГИ ОТ 6-ТИЯ ЕТАЖ..НА НЯКОЙ ..РЕШЕТНИКОВ Е ПОНИКНАЛ НА ДУПЕТО МУ..А КАЗВАТ ..ГУЗЕН,НЕ ГОНЕН -БЯГА..ЧАК В АСАНСЬОРЧЕТО И В КОРЕЯ..:devil:ИзплезванеУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама