Весела Лечева: Процедурата за избор на нов самолет беше опорочена!

11.01.2019 / 21:58 13

Кадър: БНТ

Не става въпрос дали самолетът е Ф-16 или "Грипен". Става въпрос за начина как работи правителството, което иска от парламента да прегласува вече взети решения. Това е унизително. Процедурата по избор на нов самолет просто беше опорочена. Това заяви в студиото на "Панорама" по БНТ зам.-председателят на ПГ на БСП Весела Лечева.

,,Още в края на миналата година взехме решение, че милиард и половина са нужни за модернизацията на българската армия и гласувахме процедура при определени условия. Тези дни правителството ни предоставя нови условия – Народното събрание да се отклони от вече взетото решение, т.е. да се отклони от някои параметри. Така че ние сме срещу начина, по който бе заложена процедурата. Искаме единствено прозрачност, искаме да се знае на каква цена ще бъде модернизирана армията, защото в момента не се знае дали цената ще бъде увеличена или намалена. В крайна сметка не става дума само за политически, но и за икономическите измерения по цялата процедура. Експертната комисия взе своето решение, след като беше сигнализирана от министър-председателя кой е най-добрият избор, което е непростимо с оглед на правилата и процедурата'', заяви още Лечева.

,,Това управление е вредно за България, тъй като правителството няма компетенциите да управлява. Всички казват вече, че има огромно напрежение и огромно недоволство. Ние като страна си останахме трайно на дъното'', допълни народният представител от БСП.

,,Няма никаква битка между Нинова и Станишев. Касае се единствено за някои разминавания по определени политики и определени решения. Но това е на принципна основа, а не на личностна'', обясни Лечева взаимоотношенията между председателя на БСП и лидера на ПЕС.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
До ТИ ДА ВИДИШ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ти защо не вземеш да се скриеш бе, олигофрен!
2
2
ТИ ДА ВИДИШ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТО ИЗЛЕЗЕ НАШАТА ,ХЕМ СЪРБИ ,ХЕМ БОЛИ..ГРОБЧЕТА ,ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ МАЙ НА КОЙ ДА СЕ НАДЯНЕТЕ..ПРАВИ БИЗНЕС ,НО В БЪЛГАРИЯ..НО ТИ ЛЕЧЕВА НЯМА ДА ПРАВИШ ,ЗАЩОТО СИ КОМУ НИСКА ,КОМУ ВИСОКА..САМО ГРОБ ,ТРЯБВА ДА ЯДЕ ..ЗА ДРУГИТЕ Е ЗАБРАНЕНО..ГРОБ -ДЕКОРАЦИЯ..О ,ПАРДОН ДЕМОКРАЦИЯ ПО ГРОБАДЖИЙСКИ...  :'(Гняв:errm:
2
3
Боко Мазника от БРЕГ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мафия на ГЕРБ и ОП е овладяла всички институции в държавата, както и всички медии. С малки изключения. Така омертата се спазва, но тя наказва всички. Унизена България се отдалечава все повече от Европейските ценности. Смешника Бойко Борисов, без срам и притеснение ни унижава навсякъде по света. Наскоро дори и в ООН. Европейската сцена вече му е тясна. Смешника Бойко Борисов  не спира да говори простотии, хвалби и лъжи. Също като при безразборното строителство навсякъде в страната. Не стига, че мафиотите на ГЕРБ и ОП ни ограбиха, но вече ни натрапват и какво да гледаме, слушаме и "ценим" !!! Обезличаването на нацията води до нейното намаляване, чувствително и безвъзвратно!!!  Метастазите са обхванали всички области на живота у нас и населението няма защита от тях. Но защо българският народ, не иска да се защитава??? Но малкото борещи се с тях са все по-притиснати и безпомощни!!!  „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
5
3
Toto (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПОРЕДНАТА марионетка на Корнелия. Тази разбира от кражби,а не от самолети.
6
3
Д-р Бръкнипутев (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тая разбира от самолети толкова, колкото моя х.й разбира от граматика.
3
3
ха ха ха (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПО ДОБРЕ ЛЕЧЕВА ДА ГЛЕДА ХОТЕЛ ЧЕРНО МОРЕ ВЪВ ВАРНА И БЪЛГАРИЯ В БУРГАС.ТЯ КУПУВА И ПРЕХВЪРЛЯ НА БРАТ СИ .ДАНИЕЛ ЛЕЧЕВ Е МОЖЕ БИ НАЙ ГОЛЕМИЯТ ХАЗАРТЕН БОС В БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАНОЛ ВЕЛЕВ И КАКА СИ НАЙ ВЕЧЕ.
6
4
Mercenary (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Лечева откога стана коминочистач, откога и почерня задника?
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Веселушке,а я разкажи,за Процедурата по приватизация на Бургаските Солници..И какво бяхте заложили,семейно,за кредитирането,по приватизацията им ,барабар с продукцията?
5
3
БАЙ ХОЙ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Парламента поставя условия : 1. цена ДО 1,5 млрд ! 2. доставка ДО 2 г. ! 3. разсрочено разплащане ! НИКЪДЕ НИТО ДУМА ЗА ПАРАМЕТРИ НА ИЗДЕЛИЕТО ! ЕДНАТА ФИРМА СЕ ВКЛЮЧВА И В ТРИТЕ УСЛОВИЯ , А ДРУГАТА НЕ ОТГОВАРЯ И НА ТРИТЕ УСЛОВИЯ !!! ЩОМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИСКА МАНДАТ ЗА ПРЕГОВАРЯНЕ САМО С НЕОТГОВАРЯЩИЯ НА УСЛОВИЯТА КАНДИДАТ ЗА КАКЪВ конКУРс СТАВА ДУМА ???????????? 
5
2
БАЙ ХОЙ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
? , ТИ ПРОЧЕТЕ ЛИ СТАТИЯТА ИЛИ ПРОСТО ПИШЕШ КАКВОТО ТИ КАЖАТ ???? Къде Лечева коментира възможностите на самолетите ??? 
8
6
? (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Стрелкинята-комунистка-прелюбодейка откога започна да разбира от самолети ?
8
5
? (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Стрелкинята-комунистка-прелюбодейка откога започна да разбира от самолети ?
6
1
трифон (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А КОМИСИОННИТЕ ЗАЩО ГИ ЗАБРАВЯШ.....
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама