Ветерани проведоха лекоатлетически турнир в памет на Веселин Тончев във Варна

06.10.2019 / 18:58 0

Във Варна се проведе турнир по лека атлетика за ветерани в памет на Веселин Тончев, един от най-добрите български треньори, дългогодишен наставник на националния отбор.


Надпреварата се проведе на стадион "Младост" и стадион "Локомотив" във Варна. Специално за да уважат участниците на състезанието дойдоха същерята наа легендата - Каролина, както и съпругата му Цонка, които говориха пред всички за това, което е дал Веселин Тончев на българската лека атлетика.

На откриването присъства Стефан Филипов, председател на Асоциацията на ветераните спортисти и деятели. Пенка Анастасова - главен експерт от дирекция „Спорт“, също уважи тържеството.

Константин Тодоров от Пловдив стана шампион на гюле с 10,90 м, като също той спечели надпреварата на диск с 28,60 м. На гюлле Анета Андреева от Варна е на първо място с резултат 9,38 м. Димчо Радев пък спечели при мъжете на гюлле с 11,28 м, а Стефан Стефанов във възрастова група 65-69 г. се класира на първо място и спечели златен медал с 8,92 м. Сергей Стаменов е първи на копие с 46,66 м. При 50-годишните Димчо Радев е първи с 36,39 м. Константин Тодоров е шампион в своята възраст с 44 м. Първо място постигна и Бойно Койнов - 27,77 м, при 70-годишните.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама