Ветерани проведоха лекоатлетически турнир в памет на Веселин Тончев във Варна

06.10.2019 / 18:58 0

Във Варна се проведе турнир по лека атлетика за ветерани в памет на Веселин Тончев, един от най-добрите български треньори, дългогодишен наставник на националния отбор.


Надпреварата се проведе на стадион "Младост" и стадион "Локомотив" във Варна. Специално за да уважат участниците на състезанието дойдоха същерята наа легендата - Каролина, както и съпругата му Цонка, които говориха пред всички за това, което е дал Веселин Тончев на българската лека атлетика.

На откриването присъства Стефан Филипов, председател на Асоциацията на ветераните спортисти и деятели. Пенка Анастасова - главен експерт от дирекция „Спорт“, също уважи тържеството.

Константин Тодоров от Пловдив стана шампион на гюле с 10,90 м, като също той спечели надпреварата на диск с 28,60 м. На гюлле Анета Андреева от Варна е на първо място с резултат 9,38 м. Димчо Радев пък спечели при мъжете на гюлле с 11,28 м, а Стефан Стефанов във възрастова група 65-69 г. се класира на първо място и спечели златен медал с 8,92 м. Сергей Стаменов е първи на копие с 46,66 м. При 50-годишните Димчо Радев е първи с 36,39 м. Константин Тодоров е шампион в своята възраст с 44 м. Първо място постигна и Бойно Койнов - 27,77 м, при 70-годишните."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама