Видео от Варна показва: Ето как се обира кола за минути

04.12.2018 / 23:46 8

Кражбите от и на автомобили нарастват, сигнализират потърпевши. 

Всеки ден в големи групи във фейсбук потърпевши информират, че автомобилите им са били разбити, а в тях е тарашено и разбивано.

Едно видео, публикувано днес, показва как във Варна само за минути астомобил е бил обран, а според потърпевшите е бил свален акумулатора му.

Според сигнала всичко се е случило до училище „Елин Пелин”.

От кадрите се вижда как крадецът се опитва да отвори и други коли.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
hahaha до ники (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Как не са те върнали в първи клас като си сменяш колата през седмица месец като е палаят редовно! Ще направиш всичко това и няма да си осъден това го пиши на някой друг! Комплексиран идиот! Да не си някой хомо? че да се възбуждаш от свалени гащи? в сащ има много такива като теб.
8
0
ВАЛ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На нашата улица за по- малко от минута обраха 3 коли, ошушкани до дупка - радиокасетофон каквото има по колите - очила, пари / някоя стотинка за паркинг / пожарогасители и всичко от багажника. Верно, че бяха двама  но направо останах потресена като видях колко са бързи. И какво от това предоставихме записа от охранителните камери казаха, че си ги знаят от контингента и дотам. 
2
4
Веско (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ами, купувайте си нови коли!
1
6
do Niki (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Хахаха, развесели ме, искрено... Всичко беше добре, до като не стигна до свалените гащи, с което стана ясно, че си пендел, падащ си по момченца. Ка'и честно-възбуди ли се до като го писа?
6
1
4epa (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
mrasni narkomani
12
1
Niki (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До Mr Baba: Късно снощи, след като изгледах въпросното видео, за всеки случай надникнах от тераската за наличие на подобни типове/ без зареждане на пистолета/.  Естествено, че не видях никой, но никога не се знае....Спасението е в самите нас. Не е реално да се чака на полицията, защото не са за завиждане с лимита за гориво, а и ....опира до съзнанието на личния състав. От престоя си в САЩ разбрах едно: Частната собственост е неприкосновена, не смеех да се доближа до вратата на дома на приятеля си без предварително позвъняване. Първият път не се обадих и докато вървях пеша по уличката, няколко човека вече бяха звъннали в местното Шерифство и ....дойде полицейска кола , спряха ме и ме заразпитваха "Кой съм?", "Защо вървя пеша?" и "Къде отивам?". Кога ли ще стане и тук така...? Ще отговоря така с цитат от Библията: "Блаженни са верующите"
6
2
MrBaba (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ех Ники,само ме караш да мечтая. Колата някак е навън,всички сме се примирили ,че все някога става това. Но вече организирано ,с наблюдаващ/прокурор/ обират цели села градове,домове ......
19
2
Niki (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На такъв "Мамин хубавец"  и да му счупиш двете "кунки" пак ще е малко!!! Преди години  успях да хвана около два след полунощ такъв  , приклекнал  до колата  и "Трудещ се нощна смяна" по страничното огледало хубавец. Бой по главата с шутове, завързах го на ел. стълб под дулото на пистолета ,снех му панталонките и бельото и пак бой....Написах на един картон -"Аз съм крадец", провесих му надписа на врата и така го теглих до районното.....След няколко дни отвън пред блока ,стои и ме чака нашия хубавец. Явно от  ареста са го "изписали" набързо?Подава ми 100 лева за разбитото странично огледало и се моли да си отегля показанията....Наложи се отново да му хвърля един бърз бой с цел-превъзпитание, защото разбрах ,че освен мен, то нищо  и никой друг не може да го накаже.....
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама