Видеорегистратор засне взрив на iPhone в кола (Видео)

09.08.2018 / 20:56 2

Жителка на китайския град Минхан случайно засне с видеорегистратора си как iPhone се взривява в автомобила ѝ, пише в. "Сън", предаде Блиц. Както се вижда на записа, телефонът изведнъж гръмва и от него излизат огън и дим. На фона на писъците на собственичката му устройството отлита по-близо до предното стъкло на автомобила. След няколко секунди смартфонът рязко се възпламенява и толкова бързо и изгасва. Собственичката на устройството не е пострадала от взрива, което обаче не може да се каже за таблото на автомобила.  

По думите на собственичката на смартфона, преди да избухне той е лежал на таблото на колата ѝ. Съдейки по всичко, взривът е станал заради прегряване на компонентите на устройството. Отбелязва се, че във въпросния ден температурата на въздуха е била около 40 градуса. Собственичката на телефона бомба също подчертава, че по време на взрива той не е бил включен в зарядното, също така батерията му е била относително нова. "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Напълно е възможно. Заради прегряването му, процесора започва да работи по- бавно, което изисква по- голяма консумация на енергия. В даден момент от външната температура и от натоварването на батерията се случва това, което видяхме. Поради тази причина аз съм си сложил на гърба на стойката си бял кадастрон на дупки (зад телефона), който закачам на предния прозорец, използвайки го като GPS.
Винаги верни!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама