Вила край морето за 48 000 лева

26.11.2014 / 12:39 3

Частни съдия-изпълнители продават вили и имоти край морето, като най-търсени са нивите. Интересът на купувачи към апартаменти и къщи тази година се е повишил. От обявените към момента продажби според големината и мястото вила край морето може да се купи от 48 000 лева до близо 440 хил. лв. Ако не се явят кандидати обаче, цените за следваща продан ще бъдат намалени и така имотите ще излязат по-евтино. На този трик разчитат много хора, които са решили да се сдобият с жилище край морето, признаха частни съдия-изпълнители. Апартаменти в Балчик се продават на втора, трета, че и четвърта продан, като купувачите чакат намаляването на цените. 

Интерес към този тип продажби основно проявявали хора от вътрешността на страната - Пловдив, София и други региони и много рядко добруджанци. Липсата на интерес на местните към морските парцели и имоти, според ЧСИ-тата, се дължи на факта, че в региона основната част от населението има такива. Изключително относителна е цената, като зависи от местоположението на имота, неговото състояние. 

Частните съдия-изпълнители разказват, че обявените за продан апартаменти и вили са от хора, които не могат да си погасяват кредитите. Най-търсена продължава да е земеделската земя в Добричко, казват още ЧСИ-та. Според категорията и големината на парцела цените на чернозем се движат от 1500 до 1600 лв. за декар, като това е единственото, което се продава още на първа продан.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
Варненецът (преди 7 години)
Рейтинг: 440 | Одобрение: 165
Огромни лъжи за цените! Дори в забутаното село Орешак няма къща под 50 000 евро на 1 етаж която ставаа за живеене! Двуетажните са по 90-100 000 евро стартово.
4
1
bosh (преди 7 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Вече на фургоните и бараките, вили ли казват?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама