Виж цялата версия на професора за скандала в НСА

09.04.2016 / 09:42 10

Познавам Ваня Георгиева от много отдавна. Запознахме се още в първи курс. С течение на времето тя имаше връзка със сина на едни наши общи приятели. Аз съм ги консултирал неколкократно относно студентските им занимания и станахме добри познати.

Това заяви пред Нова телевизия проф. Николай Колев, преподавателят, който беше замесен в секс скандал с адреналинката Ваня."Тя започна да ме търси, след като не я бях виждал повече от две години. Първо ми се обажда по телефона, после се видяхме в Академията. В първия ни разговор тя ме попита дали мога да ѝ помогна да си вземе изпитите", каза още той, допълва Блиц.

"В течение на разговора тя каза, че е започнала да прави масажи в СПА центрове и студиа. Аз я попитах дали може да ми направи и на мен масаж. Казах ѝ, че ако се справи добре, ще я предложа и на жена ми и други приятели. Тя ми предложи масаж и аз приех", разкрива проф. Николай Колев.

"Разговорът, който проведохме ние с Ваня, не е същият, който беше излъган. Очевидно е, че материалът е накъсан, има наслагване на кадри и звуци с единствената цел да бъда компрометиран", изясни уволненията преподавател.

"Нейният глас е чист и точен и коректен, а там, където аз отговарям, има субтитри и движение на камерата. Това не са истински мои думи. Аз ще искам техническа експертиза на всеки един запис, който е правен по време на този монтаж и сценарий", допълни Николай Колев.

"Хората, които ме познават, ми вярват. Има подписка да бъда подкрепен", каза още професорът и добави: "Защо Ваня избяга и не остана очи в очи, когато дойдоха от "Господари на ефира"? Има изваждане на думи от моя разговор. Единственото, което ѝ казах и не е извадено от контекста, са репликите ми, че всичките тези 12 години в управлението на Академията са ми дошли в повече и сега искам единствено да преподавам."

"Не се страхувам да изляза и на полиграф", категоричен е уволненията преподавател от НСА.

"Чувствам се зле. Силна съм и съм мотивирана докрай да бъде изчистено името ми", каза от своя страна съпругата на Николай Колев.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
16
0
gugutka (преди 8 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Това е един разгласен случай, а колко са наразгласените....? Това е реалната картина в образованието. Това е резултата от "реформите" през последните 25 години.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
16
3
Варненка (преди 8 години)
Рейтинг: 1075 | Одобрение: 355
Как изобщо му хрумва, че някой би се вързал?!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама