Вижте хороскопа си за днес, много са изненадите за няколко зодии

17.03.2015 / 07:38 4

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник се задават промени в деловата сфера, не се месете в чуждите спорове без нужда. Доста Овни имат добър план за изява и печалби, но първо да анализират кой в екипа би ги подкрепил с честен труд, да преценят с кои партньори следва да отварят общи сметки. Ако дойде нов шеф, мнозина ще се представят убедително, идеите им са смели, а старанието - пример и за други.

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този вторник не сте съвсем наясно с деловата ситуация, а ви се ще доста неща да се променят. Телците да не прибързват, някои са настойчиви и не само че не постигат големи успехи, а ще се преуморят и изнервят излишно. Рутинните ви задачи може да са скучни, но приходите сигурни. Вечерта си дайте отдих, ако е с компания, гледайте другите да не прекаляват, макар че отговарят за себе си. 

 
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Вторник предполага да действате в екип, идеи за самостоятелни начинания и по-високи печалби ще чакат. Близнаците да разчитат на колеги и партньори, сплотяват все повече хората в кръга си, след малките успехи ще последват по-големи. Мнозина ще им признаят лидерските умения. Някои са били готови да действат по смел новаторски план, но сега е по-уместно да следват течението. 

 
РАК (21.06 – 21.07)
Вас вторник ви кара да потърсите съдействие от хора, с които не сте били особено близки в миналото. Едни Раци имат планове за по-мащабна дейност, други се ангажират с още обществени отговорности – търсят съмишленици, обединяват усилия, изглаждат недоразумения. Мнозина са самовзискателни към своите дела, сега това ги пази от интриги на опоненти, и те са находчиви. 

 
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Вторник ви изправя пред доста сериозни пречки в работата, действайте внимателно по програмата си, ако трябва – можете да се ограничите и в по-рутинни изяви. Лъвовете имат усет за интригите в екипа, да потърсят повече информация по интересуващите ги въпроси, посредничество на приятели е от полза. Съвети на най-близки също, улавят: чертаете прекалено големи планове.

 
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Във вторник сте доста критични към обкръжението си, но това не помага за по-доброто уреждане на нещата. Девите да съсредоточат внимание в своите дела, всички ще си дадат сметка колко навреме и изгодно се справят с трудностите. Наистина няма защо да драматизирате спънките, с малко повече находчивост ще вържете бюджета си, ще намерите услуги, важни за успеха ви.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този вторник упорствате по делата с неподозиран хъс. Везните се стремят към изява и печалби, категорично ще защитят име на умели професионалисти. Е, дамите да не забравят и чара, който също е проверено средство при прокарване на идеите им, сега съперниците им няма да сложат лесно оръжие. Вечерта си дайте отдих, обмислете спокойно стратегията си и се порадвайте на близките.

 

СКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Във вторник се нагърбвате с доста задачи в деловата сфера, а сте и много взискателни към свършеното. Е, Скорпионите да намалят строгостта си – и за работата им не винаги е полезна, а колеги и познати не са деца, да ги поучават. Вечерта си дайте отдих, обмислете новите планове, май лесно се палите от интересни идеи. Уговаряйте партньорства, но не прекалявайте с трапезите... 

 
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
От четвъртък се трупат големи и малки задачи, околните ви искат услуги и вашата отзивчивост ще ви сближи с нови хора. Влиянията се задържат и още, затова бъдете внимателни с финансите. Някои Стрелци търсят лесни печалби, други не са склонни да мислят за обществени нужди, благотворителност. Ако имате домашни грижи, ще се справите, вслушвайте се в мнението на близките.

 
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Вторник е напрегнат не само за вас, гледайте да не усложните отношенията си с околните. Ако все пак кажете по-остра дума, бързо се извинете, пък и търсете посредник за уреждане на нещата. Козирозите имат куп нови идеи, но сега да действат по рутинните си задължения и започнати проекти. С предпазливост и търпение ще постигнете желаното, после ще мислите за по-амбициозни изяви. 

 

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Уморителен вторник, но вас не ви тежи работата, а некоректното отношение на някои колеги и познати. Водолеите да се овладеят, да обмислят новите си планове. Ще намерите начин да преодолеете огорчения и колебания, а е и време за начинания, идеите ви наистина са хубави и обещават печалби. Засега обаче трябва да търсите спонсори, заеми, има хора, които вярват в таланта ви.

 

РИБИ (20.02 – 20.03)
От уикенда сте по-спокойни за финансови и лични отношения, а вече е време да се постегнете. Доста Риби трябва да изпълнят спешни задачи, напрегнати са като пред важен изпит. Втори следва да наваксат пропуски и забавяния, няма за кога повече да отлагат. Та ще ви дойде нагорно, но вечерта ще сте доволни, а и ще си извлечете важната поука да не разсрочвате нещата, които вас чакат.


Хороскоп за 17 март от Антония Мечкова

novinar.bg


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
6
varna (преди 6 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Таралеж се готви за бой
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
3
6
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Дано този път познаят.
3
3
varna (преди 6 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Уговаряйте партньорства, но не прекалявайте
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik