Вижте кое е първото нещо, което ще направи тотомилионерът Нинджата с парите

27.07.2015 / 14:49 2

На заслужен отдих зад граница ще се отдаде със семейството си късметлията, който спечели с фиш за 3,40 лева джакпота от 7 095 423 лева. Николай Динков, съпругата му Полина и двете дъщери Мария и Никол стягаха багажа вчера, за да отпътуват за южната ни съседка Гърция.„Ще избягаме от журналистите в чужбина. Искаме да се насладим на една прекрасна семейна почивка, която сме си заслужили. А и можем да си я позволим след късмета, който ни споходи. Само седмица ще останем в Гърция, след това ще заведа трите дами на сърцето ми в Сен Тропе, където ще останем поне две седмици", заяви щастливецът.

Френският град е предпочитан от туристи от цял свят, разположен е на брега на Средиземно море. Морският курорт на френската Ривиера е със световна известност. Той е любимо място за почивка на куп знаменитости от различни сфери на живота. Точно там ще отдъхва и семейство Динкови, пише "Стандарт".

Динков вече има преведени в сметката си 500 000 лева от Български спортен тотализатор. Останалите пари ще получава на траншове всеки следващ месец. „Първата сума ще я вложа в изграждането на ВЕЦ, с това начинание се захванаха преди време. Този джакпот ми помогна да не тегля банкови кредити, за да осигуря пари за строителството. Притежавам консултантска фирма, имам интерес и в строителния бранш. Голяма част от парите ще отидат за бизнес начинания", разказва той. Наясно е, че еуфорията ще отмине след 1-2 седмици. Все още не осъзнава как с 3 лева е спечелил над 7 милиона лева. И за него това неверие е нормално, тъй като по принцип е скептик. Това е и причината да не е редовен участник в тотото. Убедил се, че наистина е спечелил седемте милиона лева вчера сутринта, когато видял, че в банковата му сметка вече са преведени половин милион лева, каквато е практиката на Български спортен тотализатор.

„След еуфорията идва време за отговорностите. Тези пари няма да ги харча с лека ръка. Трябва да помисля за бъдещето на двете си дъщери. Мария ще е втори клас тази есен, а Никол скоро ще стане на 4 години. Длъжни сме да им осигурим най-доброто образование. Тежко е да ти дойдат за миг толкова много лесни пари. Надявам се, че ще се справим с тази отговорност и няма да вземем грешни решения. Няма да ни променят тези пари, вече сме се изградили като характери със съпругата ми. Само искам всички в семейството да сме живи и здрави", казва Николай Динков. И пожелава на всички участници в тотото и в игрите на късмета да имат неговия шанс.

„Дано повече хора изпитат това, което се случи на мен", допълва късметлията от Благоевград. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
4
Уйо (преди 4 години)
Рейтинг: 37047 | Одобрение: 7962
Абсолютен тъпак, след като се показва по медиите. Утре в други ден, може да бъде изнудван, отвлечен и т.н.
3
0
lazar (преди 4 години)
Рейтинг: 899 | Одобрение: 149
Аз бих направил същото, само че за по-дълго време. Поне 2-3 месеца няма да се върна и само ще си обикалям като пълен турист. За работа ще говорим в краен случай...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама