Вижте коледното чудо на болната от рак Лиза (снимки)

27.12.2014 / 06:57 2

Лиза Хийтън, на 25г., не е искала нищо повече от това да прекара живота си омъжена за своя приятел, Уайът. Но последния четвъртък преди святата нощ, Хийтън научава, че живота й няма да бъде много дълъг.Лекарите определят, че на Хийтън  й остава да живее един месец, поради заболяването й от изключително рядка и смъртоносна форма на рак, наречен синовиална саркома.

Лиза е опустошена да научи съдбата си и тъгува, защото мечтае да се ожени за Уайът и мечтата й никога няма да се осъществи. Или поне така си е мислела.След като научава сърцераздирателната новина, Уайът без колебание се втурва да сбъдне най-голямото желание на приятелката си и отправя поканва на импровизирана сватба  към 100 роднини и приятели.

Само два дни след поставянето на диагнозата, двойката се омъжва с много красива церемония в Шревърпорт, Луизиана.Тя се включва и в клинично изпитване на медикамент, което се провежда в Университета Джон Хопкинс, като последен опит да се пребори бързото разпространение на болестта. В нейна подкрепа семейството й създаде акаунт GoFundMe, с който се надява да събере пари за по-нататъшното й лечение.

Въпреки, че все още няма добри новини, Хийтън се примирява с диагнозата и е щастлива, че получава своята сватба, за която толкова е мечтала.

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
Кубрат (преди 6 години)
Рейтинг: 272 | Одобрение: 42
А в България директно ковчег ако може да изчислиш и да починеш при заравянето,ако не, даобикаляш докато паднеш в него ееее късмет да му е а...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама