Вижте най-злокобната шахта във Варна! Ако минете оттук, може да ви е за последно

25.02.2016 / 15:46 4

Опасна шахта е предпоставка за инциденти, сигнализира варненец. Въпросното съоръжение се намира до  СОУ "Елин Пелин" и ДКЦ "Христо Ботев" и не е обезопасено по никакъв начин.

От шахтата е останала само решетката и в тъмното е възможно някой да пострада. Дамите с токчета трябва да са особено внимателни, както и родителите на малки деца, тъй като дупките са толкова големи, че може някой малчуган да си заклещи крачето вътре. 

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
янка димовски (преди 4 години)
Рейтинг: 800 | Одобрение: 125
преди месеци нещо правиха там с някакви кабели-интернет ли, нещо такова...и така я оставиха...отвратителна е...по-нататък на самото Колело има още една шахта-дупка...капака е паднал вътре...и вече няколко души падат вътре...луда работа...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама