Вижте снимки от въздуха на срутения хотел в "Слънчев ден"! Ето какво трябва да претърсят спасителите

09.04.2015 / 09:22 4

снимки: Moreto.net

Втори ден продължава издирването на оцелели, след като вчера хотел се срути, един работник загина, а други трима все още се издирват, пише Moreto.net.11-етажният хотел "Вероника" беше изпразнен още след края на туристическия сезон миналата есен, когато беше премахната и част от дограмата. Хотелът е трябвало да бъде съборен и на негово място да бъде вдигната нова сграда. Вчера ДНСК стартира процедура за обследване рухналия хотел в курортния комплекс "Слънчев ден". Цяла нощ продължи издирването на оцелели под руините на срутилия се вчера хотел "Вероника" край Варна. Четири специално обучени кучета и двама водачи от Планинската спасителна служба на БЧК в Пловдив пристигнаха около три часа във Варна за да търсят оцелели, но безуспешно. Потвърдени са самоличностите на трима от изчезналите работници в Слънчев ден. Хората чакат да открият мъже с имена Йордан, Манол, Йосиф, Борислав и Тодор.

И в този момент продължава търсенето на тримата мъже, а надеждите на спасителните екипи са те да са попаднали във въздушен джоб. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
AISBERG13 (преди 6 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
31GREBSIA, явно не си ме разбрал, но и това не оправдава обидите ти! Имах предвид, че хората са размазани до неузнаваемост и разбира се, че трябва да те търсят, но съм сигурна, че не е било както трябва и има защо да мисля така. И тъй като съм УМНА, зная какво е отчитане на дейност и  какво е неотложно спасителни мероприятия - имам необходимото образование и длъжност! Видях ти какъв "умник" си - съдя от изразите ти, от поведението! Благодаря все пак за отделеното време и внимание!
2
2
AISBERG13 (преди 6 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
Като чета са пет души - защо се издирват само трима? И мислят ли, че изобщо ще ги намерят?  Само частици от тях може, като започнат да извозват строителните отпадъци.  Отчитат дейност - колко са загрижени! Пак няма да има виновни и осъдени - както винаги!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik