Вижте в „Петел“: Ул. „Тракия“ - претендент за титлата „Най-разбития асфалт във Варна“ (снимки)

10.04.2018 / 11:53 3

Дупките по по-малките улици във Варна създават все по-големи проблеми. Живеещите на тях, които всеки ден трябва да преминават през кратерите, отворили се или заради зимата, или заради аварийни изкопи, или пък заради тежки строителни машини, работещи в близост, всекидневно се оплакват от тях.

Голямото предизвикателство е обаче да попаднеш на улица с много дупки, която не познаваш. Затова и „Петел“ предупреждава – бъдете особено внимателни на ул. „Тракия“ в участъка между АГ-болница, детска градина „Ян Бибиян“ и 2-ро РПУ.

Участъкът тук е толкова разбит, че се е наложило да се постави ограда около една от дупките. Но ако я заобиколиш, попадаш в друга. На практика, не само шофьорите, а и пешеходците трябва да са внимателни да не пропаднат някъде.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
4
squeezer (преди 6 години)
Рейтинг: 8711 | Одобрение: 3201
най-лошото е,че целия град е така шофирам по цял ден и съм се нагледал на какво ли не,трагедията е пълна,не могат да смогнат на всичко,да бяха дали на друга фирма междублоковите пространства,хахах........да ама как,някои нямат наяждане..............
6
1
Mercenary (преди 6 години)
Рейтинг: 47466 | Одобрение: 11156
Да бе! Най-разбит ... Към острова под Аспарухов мост скоро да сте ходили?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама