Вижте видео от самолета, с който Евгения Банева беше екстрадирана у нас

06.12.2018 / 14:26 4

Кадър Нова тв

Самолетът, с който Евгения Банева беше екстрадирана от Франция, кацна на Летище София. Тя дойде с полет от Мюнхен. Малко по-късно с полет от Франкфурт пристигна и съпругът й Николай Банев, съобщи Нова тв.

 

Баневи бяха задържани във френския град Ница в края на октомври след издадена от българските власти европейска заповед за арест.

Заповедта е във връзка с разследване на приватизацията на девненския завод „Полимери”, укриване на данъци, финансови машинации и сговор за престъпления в чужбина. Миналата седмица френският съд разреши екстрадицията им.

Бизнесът на скандално известното с демонстрация на богатството си семейство е проверяван нееднократно. При проверка през миналата година в „Полимери“ премиерът Борисов заяви : “Убеден съм, че тези, които са причинили този пладнешки грабеж ще си получат заслуженото. Искам да успокоя хората в региона и самата Варна, защото това е екологична бомба, която ако не се вземат мерките, които взехме, ще причини огромни екологични последствия. Обръщам се и към Зелените, защото освен всичко, което правят, трябва да наблюдават и тези процеси. Защото приватизацията, освен че е разбойническа, решението, което е дадено при следващите разпродажби, то е минало през няколко собственика, е много интересно. Активите отиват за частниците, а вредния отпадък и утилизацията остават за данъкоплатеца, добре ли е. Звучи като виц, но е факт. В момента държавата плаща тока, водата наблюдението“, заяви премиерът . 

 

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
ауу (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
направо в ибния ресторант да не нарушат традицията
3
0
До Пешо от Виница (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тея мишоци са подставени лица. В този в който са парите си спинка спокойно!
3
0
въпрос (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ДАНО!
11
0
Пешо от Виница (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
"Добре дошла!". Чакахме те с нетърпение.....Рано или късно идва Видовден! Разплакахте десетки хиляди семейства, убихте бъдещето на десетки хиляди деца, вкарахте в гроба хиляди измъчени души....За вас няма да има милост в този и на онзи свят.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама