Влади Ампов-Графа с ранен концерт в The Brick на Морска гара-Варна на 14 октомври

14.10.2021 / 13:00 0

Есенната програма на популярния клуб The Brick Port на Морска гара във Варна предлага на своите почитатели разнообразие от музикални събития! В поредица от ранни концерти на сцената на Тhe Brick Port ще гостуват любими български групи и изпълнители.

На 14 октомври (четвъртък) гост в The Brick Port е Влади Ампов–Графа, който пристига със своята банда и специално подготвена музикална програма. В една уникална вечер  музикалният идол ще подари на своите почитатели палитра от емоции и настроение. „Давам всичко за теб”, „Невидим”, „Ако има рай”, „Ти грееш”, „Химера” и още много любими песни, изпълнени на живо на сцената на Тhe Brick Port този четвъртък.

Всички ранни концерти в клуба разположен на морска гара са с начален час 19.30 часа.

Билети за концерта на Графа и гостуването на рок легендите Б.Т.Р. на 28.10.21 могат да бъдат закупени от клуба и от мрежата на Eventim.bg.

Тhe Brick Port  работи всеки ден от 10.00 часа и е предпочитано място за срещи и през деня. Качествени  напитки, авторска кухня и разнообразната музикална програма с изпълнения на живо са запазена марка на The Brick Port!

И през ноември и декември The Brick Port ще предложи на своите почитатели много изненади и богата тематична програма.

Най-посещаваното заведение от варненци и гостите на града работи при спазване на всички противоепедимични мерки.

За допълнителна информация са на разположение фейсбук страницата на The Brick Port и телефона за резервации 0899 994 334.

Фейсбук страница на The Brick Port

Билети Графа - "Ивентим"

Билети за БТР - "Ивентим"

* рекламаПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама