Влади Въргала в ефира на Нова: Слави и Силвия Лулчева бяха гаджета

09.08.2021 / 10:54 7

Кадър Нова тв

Когато Слави започна да прави персоналното шоу в bTV, той направи нещо много умно – изключи телефона си.

Непознати факти от миналото на Слави Трифонов разкри един от близките му приятели в годините на младостта Влади Въргала. 

"Слави никога няма да е съгласен да е някъде с всички, а политиката е това – консенсус с всички в името на нещо. Неговото място в политиката в момента е много интересно и той налага нов подход. Мисля, че няма да му е лесно, мисля, че няма да ни е лесно“, това коментира пред Нова ТВ Влади Въргала, предаде Пловдив24. 

"Относно мястото на Слави в политиката, мисля, че то е закономерно, нормално и че от дълго време е било ясно като хипотетичен път.

Когато беше стачката против Петър Младенов във НАТФИЗ и блокирахме университетите, всички бяхме едно, ядяхме едно, спяхме по сцени по аудитории. Слави Тогава дойде във НАТФИЗ, бяха гаджета със Силвето Лулчева, смени бравата на един учебен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ. Той беше единственият, който си имаше собствено място“, разказа Въргала.

"Аз не познавам Слави Трифонов. Познават го хората, които са до него. Ние не сме се виждали и чували години наред.Когато Слави започна да прави персоналното шоу в bTV, той направи нещо много умно – изключи телефона си. Спря да си вдига телефона, спря да говори с всички извън онова, което трябваше да се занимава. Тогава ми се стори неправилно, защото по този начин се изолираш, но се оказа, че не е така“, коментира още той.

"Хората на изкуството са пророците на живота. И Титаник го има описан в книгите много преди да се случи трагедията. И атентата на кулите американските близнаци го има описан много преди да се случи“, каза Влади Въргала във връзка с едно съвместно видео от преди години със Слави Трифонов, скеч на тема политика.

Попитан дали изравнява ситуацията с трагедия той отговори, че целият живот е трагедия.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
9
ПХК (преди 3 месеца)
Рейтинг: 16964 | Одобрение: -5256
Човек който цял живот нищо не е работил, а се е занимавал само с доноси, напълно естествено е кожата му да не е сбръчкана.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.
1
8
Кака Слонка (преди 3 месеца)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
е, и? Владо Фалиралия влезе в отбора на идиотите, които поемат трохите на Боко (кинтите) и ръсят простотии в ефир. Безполезно интервю, съшо като Въргала
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
1
5
kaka (преди 3 месеца)
Рейтинг: 34311 | Одобрение: 4976
Това всички го знаят и Силвето сама го е коментирала ,че това и била голямата студентска любов.Не виждам какво има да се коментира и да се търси под вола теле.
0
5
уйчо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 45902 | Одобрение: -6528
Тито, шапка ти свалям! Но имаш няколко излишни запетайки, явно от бързанетоУсмивка
3
6
ПЕКАРЯ (преди 3 месеца)
Рейтинг: 1351 | Одобрение: -574
Въргала е много умен мъж. За разлика от военните, които ГОСПОД ги чакал на моста като раздавал акъл, а те не минали по моста, а форсирали реката.
3
4
Tито (преди 3 месеца)
Рейтинг: 21613 | Одобрение: 3193
Имаш претенции, че си интелигентен, постоянно критикуваш другите, а ти си същия... Не говори добре, да се напада човек, по външни белези, а още по-абсурдно е, ако е от мъж, за мъж... Ти знаеш ли какво е преживял, че си тръгнал, бръчките да му коментираш?
8
14
kris (преди 3 месеца)
Рейтинг: 222751 | Одобрение: 20146
Имам чувството, че на Въргала много му се е искало да бъде на мястото на Силвето.....7 години е по-млад от мене, а се е сбръчкал като силно изсушена слива и е почти толкова умен....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама