Владимир Каролев: Ако искате, вярвайте на Волен Сидеров, че през 1878 година не е имало българска нация

13.03.2018 / 15:39 6

Ето какво написа в профила си Владимир Каролев относно Освобождението на България от Турско робство:

"Исторически факти за лека нощ 🙂 През 1833 г Русия спасява от колапс Отоманската Империя като изпраща 10 хил войници и флотата си да защитава Цариград от султана на Египет Мухамад Али, който с армията си е на по малко от 100 км от Цариград. И 1840 г Русия отново спасява Турция от превземането на Истанбул от Египет - този път заедно с Англия, Австрия и Прусия. Толкова за голямата руска любов към България от Русия или която и да е друга държава през 19 век. В средата на 1870те Бисмарк ясно казва на Русия, че е време да се удари все по слабата Отоманска Империя и че ако Русия не го направи скоро и на балканите, а само в района на Кавказ и Грузия, Германия и Австро-Унгария ще го направят. Разбира се не от любов към България, а от имперски съображения. Ако искате да разберете истинската история за това време четете в оригинал или сертифициран превод дипломатическата поща. И биографията на Бисмарк например. Или пък не - вярвайте на Волен Сидеров според който нямало българска нация през 1878 г 🙂 Разбира се Русия е обявила война на Турция и освободила България с помощта на Румъния, Сърбия и Черна Гора. Вечна памет на загиналите в Руско-Турската война руснаци, както и на загиналите от няколко други националности, в т.ч. румънци, сърби и черногорци. Лека нощ."

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
4
аз (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
голяма драма а ?? хуу ама руснаците имат 50 войни с турция и бг освобождението е просто поредния претекст и да ривете и да не ривете патриарха ви сра в джобовете
7
5
Аман от лигльовци! (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Този идиот не е чул какво каза Сидеров, и бърза да се издриска, че само с това ще го запомним, да цапа ефира. Сидеров не каза, че е нямало българска нация, а е нямало свободни като народ българи. Някои се заядоха, не бил признавал възрожденците(Рада от ДСБ), този дрисък, нямало българска нация!? Каква нация си след като те третират за роб, нямаш никакви права, смачкан си като човек, този за нация говори!? Хората едва са оживявали, от подтиснати хора, каква съпротива можеш да очакваш? Писна ми от соросоиди, все лизачи, искат да обезсилят руското ни освобождение! Ако не е била Русия, още щяхме да сме под турско, но с такива джендъри като Каролев, може пак да дойдат турците!
3
4
DOKO (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ти знаеш ли кой е ебал баба ти?
3
2
партизанин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Германия и Австро Унгария,така и не го направиха и по-добре,че Австро-Унгария не се включи-представете си Храбрият войник ШвейкИзплезваненякъде по склоновете на Балкана през зимата или на Шипка..(Не дай Боже!).А иначе Каролев не казва нищо ново-Империите са си Империи-те имат своите интереси,друг е въпросът,какви са тези Империи,какво самосъзнание имат сражаващите се-техни поданници или подкрепления.Те нямат Имперски интереси,една не малка част са доброволци.Лека нощ Каролев,добре,все пак ,че си довършил мисълта си и не си си тръгнал.
8
3
i (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Искам да чуя мнението на Каролев за изказването на Ердоган. Странно, че за това се мълчи и от политици и от журналисти. Цяла седмица дъвчат изказването на /не по скоро тона/ на патриарх Кирил, а подминаха думите на Ердоган.  Само Кеворкян ли има смелостта да говори.
6
5
тоя (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КАРАВОЛЕВ Е ОТЯВЛЕН ПЕДАЛ..МА МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ,ЗАЩО БЕ ДЖАНАМ ПРУСИЯ НЕ ТРЪГНА ДА ВОЮВА С ТУРЦИЯ ..ИЛИ АНГЛИЯ,ФРАНЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ ..АБЕ ТЕ ДА НЕ СА ЛУДИ ДА СИ ДАВАТ ЖИВОТА ЗА НЯКАКВИ ДИВИ БАЛКАНЦИ...И ПРЕДСТАВИ СИ САМО ГЛУПАКА -РУСКИЯ ЦАР ТРЪГВА ДА СИ БРАНИ ИМПЕРСКИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ..И ТУКА ПОЛАГАТ КОСТИ ХИЛЯДИ ВОЙНИЦИ..И ЗА СВЕДЕНИЕ НА НЕДОРАСЛИТЕ ПЕДАЛЧЕТА ..В  САН СТЕФАНСКИЯ  МИРЕН ДОГОВОР  ДУМАТА ИМАТ ТОЧНО ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ВОЮВАЛИ-АНГЛИЯ ,ФРАНЦИЯ,ГЕРМАНИЯ ,АВСТРО УНГАРИЯ ..ЗА КОЕТО ПЕДАЛЧЕТАТА СЕГА ИМ ЛИЖАТ МРЪСНИТЕ ДУПЕТА..КАТО ТАЯ ГАД ,ГРЪНЧАР,ИСКА ДА СЛОЖИ ДРЪЖКАТА НА ДЪНОТО ..МОЖЕ И ДА РАЗБИЕ ГЪРНЕТО ,НО ВАЖНОТО Е ДА ПОСЕЕ СЪМНЕНИЕ..АБСОЛЮТЕН КРЕТЕН..
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама