Влакът, който е блъснал стадо овце е пристигнал във Варна с 4-часово закъснение

11.08.2017 / 21:50 5

Влакът, за който "Петел" вчера съобщи , е пристигнал във Варна с четиричасово закъснение, сигнализираха отчаяните пътници. Машината е блъснала стадо овце и е продължила по маршрута. По разписание влакът Пловдив-Варна. е трябвало да бъде тук в 5 и 25 сутринта, но е пристигнала в 9 и 20. Ето какво написа една от пътничките до Петел:

"След забележка от страна на служител от БДЖ реших да споделя и втората част от пътуването на ужасите. Кошмарът не свършва дотам, че трябваше да пътуваме с ужасната миризма и гледка.. Стигна се до там, че вместо очаквания час на пристигане 5:26 пристигаме на гара Варна в 9 и 20.. Защо ли? Защото след повреда на мрежата (ток или нещо подобно) влака спира на гара Завет. Стоим там 4 часа. Без условия - без вода, без храна тоалетна само във влака.. Сред пътниците имаше деца, възрастни хора, болни хора... Чакахме и се молихме да можем да продължим пътуването си преди да изгрее слънцето и всичката кръв и карантии да замиришат още по-лошо... Служителите на БДЖ не се грижат за пътниците по НИКАКЪВ начин! Никой не ни пита дали имаме нужда от нещо, дали сме добре.. Казаха, че нищо не могат да направят освен да се обадят на диспечера.. Обадиха се.. Резултат: НЯМА! Пътниците почнахме да се изнервяме, защотот чакаме, никой не ни казва какво се случва или кога се очаква да тръгнем.. Помолихме ги да ни извозят с автобуси.. Имало само 2 - единия в Ямбол, другия и той надалеч. Звъняхме на горещ телефон за нарушения в транспорта, звъняхме няколко пъти на 112.. В крайна сметка най-накрая тръгнахме и слава богу в 9 и 20 стигнахме до крайната си точка. Малко след като тръгнахме служител ни направи забележка, затова, че сме се свързали със вас.. България 21 век.. Благодаря ви за вниманието!"

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И недей настъпва много служебната кола, че да не се налага пак да ти удържам глобите от заплатата.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пишман директоре, какво ще правиш в студентски град?Свирки на студентите ли?
Рейтинг: 49923 | Одобрение: 4338
Никакви влакове - ковчези и самолети. Утре тръгвам за София-студентски град, но с МПС и с такова ще се върна другата седмица.
3
7
ъ (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
стига рива ма овцо. ако си класна в бдж ли ще пътуваш.
7
1
машиниста (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Технологично изчакване в гара Завет да поизсъхне малко пастърмата.Да я приберем,инак надолу ходжите се възбуждат от миризмата на лой и вият на умряло от минаретата на джамиите!!!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама