Внимавайте, шофьори! Този капан във Варна е направен на фирмата, която „ремонтира“ пътя!

21.09.2016 / 15:19 13

Снимки: Емилия Робин, читател

Читателка на „Петел“ ни изпрати снимка на опасни пропаднали шахти във Варна. Те са истински капан за шофьорите, но по-лошото е, че положението с тях е такова от около месец, а общината не реагира по никакъв начин.

Ето и цялото писмо на нашете читателка:

„Това е състоянието на подхода към кв. „Възраждане ІV“ пред бензиностанцията на „Петрол“. В тези шахти се изливат дъждовните води от целия район нагоре. Направих снимките сутринта, въпреки че този проблем е от вече повече от месец. Никой не си мръдва пръста да го ремонтира. Предполагам, че ремонта на бул. „Трети март“ все още е в гаранционен срок и следва този проблем да се реши от ИНЖСТРОЙ, които правиха ремонта. Трябва ли някой да си потроши колата, за да се размърдат отговорните длъжностни лица?!

Никак не ми се вярва точно през следващите 4 почивни дни някой да дойде да ремонтира. Момчетата от бензиностанцията постоянно се опитват да наместват решетките, но просто е разбита основата под тях и тази дупка зяпва всеки следващ ден“, коментира ядосаната от безотговорното отношение на общината варненка.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Wing (преди 4 години)
Рейтинг: 2243 | Одобрение: 818
Още в началото на месеца пуснах сигнал на пощата на общината и още не са ми отговорили. Преди 1 седмица повторих. Надявам се скоро да видя че си е доста проблемно.
5
2
gugutka (преди 4 години)
Рейтинг: 49587 | Одобрение: 22022
Онзи Портних-казана да взема лопатите и да започва или изпълнителя да ги поправи за негова сметка. Парите веднъж са платени и не е редно да се плаща втори път. Друг вариант не виждам.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама