Водещата Цънцарова направи забавен гаф в ефир, но само след стотни от секундата замаза положението

10.08.2018 / 09:26 3

Известната с хапливия си език Мария Цънцарова, която обича да провокира и властва над гостите си в ефира на БТВ, направи забавен гаф.

В „Тази Сутрин” блондинката определи Иван Владимиров като оригинален работодател на Митьо Очите.

Усетила, че става за смях, тя бързо се поправи и го нарече официален, преди да подложи на ожесточен разпит за неговия криминално проявен клиент.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Цънцарова, обаче е абсолютно недоразумение!
4
0
ежедневие (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Гафовете на карловското Марче са ежедневие. С тъпанарските си въпроси опорочава всяко интервю, което се опитва да направи. Превръща разговорите в ефир в разпити. Държи се с гостите си като махленска клюкарка. Това не е разследваща журналистика. Това е сутрешен блок. И дори и разговорите с най-неприятните (за нея) събеседници не трябва да се превръщат в бойно поле. Но не марчето е виновна. Виновно е цялото ръководство на битиви. Трябва им малко повече психология, малко по-редовно обучение на водещите. В противен случай ще си останат на опашката на харесваните телевизионни канали.
4
2
ТАНИ БАНИ (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТОВА Е ЕДНА МНОГО ДОБРА ЖУРНАЛИСТКА ЗАТОВА,ЧЕ ГО НАРЕЧЕ -ОРИГИНАЛЕН Е ТАКА,ЗАЩОТО ТОЙ САМ СЕ ОПРЕДЕЛИ КАТО ТАКЪВ!АБСОЛЮТЕН НАГЛЕЦ,БЕЗ КАПКА СВЯН,ЧЕ Е БИЛ НА ТАКЪВ ПОСТ,ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА ГИ ГОНИ ПРЕДИ,А СЕГА СИ ГИ ПРИБИРА!УРЕДИЛ СЕ Е ОТ ВСЯКЪДЕ КАТО Е НАЗНАЧИЛ И ДЪЩЕРЯ СИ И СИНА СИ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ И ГИ Е НАУЧИЛ И ТЯХ НА КОРУПЦИЯ!ТОЙ ПРОСТО СИ СТАНА ЗА СМЯХ С НЕГОВИТЕ ОБЯСНЕНИЯ ЗА НАЗНАЧЕНИЯ-ОЧИТЕ/ДА НАМИРА КЛИЕНТИ/!ДА,НО ПЪРВО ГИ СЪВЕТВА ДОБРОЗОРНО,А ПОСЛЕ ВЕЧЕ СА МУ ЗАДЪЛЖЕНИ!ЯВНА МАФИЯ!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама