Волен Сидеров: През 2019 година ще се състои сблъсък на ценностите (видео)

11.01.2019 / 10:24 9

Снимка новини.бг

Първо искам да честитя Новата година и да пожелая на всички здраве. Годината, в която влизаме, ще е историческа за Европа.

Това обяви от трибуната на парламента лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров, който по традиция прочете декларация от името на ПГ за началото на новата сесия на Народното събрание. "През тази година Европа трябва да реши дали ще стане територия за нелегални мигранти, които грабят и убиват или ще се промени. За всички е видно, че лидерите на големите европейски държави се провалиха. През 2019 година предстоят сблъсъци и битки между соросоизма, неолиберализма, джендър идеологията, петият и шестият пол със здравите, консервативни и национални интереси, които изповядваме ние. Предстои сблъсък на ценности", прогнозира Сидеров, цитиран от новини.бг.

"България изгуби своя суверинитет отдавна. Тази година предстоят два вида избори - европейски и местни. Европейските избори са много важни, защото трябва да се вземе решение дали в европарламента ще има отбор от хора, които ще защитават традиционните ценности и интереси на България, или такива, на които няма да им се знаят имената и ще гласуват за пети или шести пол. Сблъсъкът на ценностните системи ппрез тази година ще е определящ. От нас зависи дали ще се чуе българският глас. Трябва ясно да заявим, че ЕС има нужда от реформи. ЕС трябва да стане съюз от суверенни национални държави. Трябва ясно да заявим, че България е равностоен партньор в ЕС. Патриотичните партии може ясно да заявят това. Бъдещето е в патриотичните партии", категоричен беше той.

"През 2019 година трябва да преодолеем и порока да си пречим сами. Направим ли това, аз съм сигурен, че България ще покажа чудеса. Трябва да спрем да козируваме на Брюксел. Трябва да защитаваме националните си интереси. Трябва да показваме на правителството къде греши. Нашата ПГ е правила всичко това досега, ще го прави и занапред", зарече се Волен Сидеров.

"Във вътрешен план сме поели обещание доходите на населението да растат. Знам, че има много критики по тази тема. Доходите ще растат, но това пак ще стане само ако не си пречим сами. Очаквам една много интересна 2019 година. Това е годината, в която ще се явим на изпит - ставаме ли за политици или не. Всички трябва да сме на ниво и да защитаваме българските национални интереси. Призовавам и българският народ да бъде готов за това. Пожелавам здраве на всички и Бог да пази България", завърши Сидеров.

 

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Сияна Банева (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Господин Сидеров, стига лъжи! На предишните избори обещавахте 300л. минимална пенсия и ние Ви повярвахме бедните пенсионери и още чакаме, които сме живи другите измряха! Нямате срам, хората не могат да ви гледат всичките, които сте в парламента! Вие сте нагли и нахални!Моето семейство няма да гласува за никоя партия !
1
0
до електоралната единица (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Големите ценности обаче не се определят от вас, това пък е закона на Вселената!
0
2
Един от Ямбол (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Волене, да ти сера в шарнира на ченетата!
1
0
Електорална единица (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Големите ценности ще победят малките ценности. Такъв е закона на живота....
3
3
вд (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
точно ,с патриотичен тон,къде го видя това ляво,дясно бе цървул злобен,погледни себе си преди да хулиш,кой си ти бе капут нещастен,че постоянно да даваш оценки за всеки преуспял и публичен човек
3
4
вд (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
точно ,с патриотичен тон,къде го видя това ляво,дясно бе цървул злобен,погледни себе си преди да хулиш,кой си ти бе капут нещастен,че постоянно да даваш оценки за всеки преуспял и публичен човек
0
2
DO SKAPANITE ASPARUHOVCI (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ATAKUVASTIJA   E VAV  OTLICNA FORMA,  STE SE JAVI  NA IZPIT ZA  BOSSS NA KREMATORIUMA.
4
4
ТИ ДА ВИДИШ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ХОП ДУПЕТО НАЛЯВО,ХОП НАДЯСНО ..КАКЪВ КЕФ.. ПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛЕОН...Изплезване:devil:Нинджа
3
2
Blue hills (преди 1 седмица)
Рейтинг: 15489 | Одобрение: 7719
Спокойно, ти няма какво да сблъскаш!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама