Волен Сидеров с уникална честитка към Борисов за рождения му ден

13.06.2018 / 15:15 13

Лидерът на Атака Волен Сидеров изпрати уникална честитка за рождения ден на премиера Бойко Борисов. Днес министър-председателят навършва 59 години.

"От опит знам, че с годините човек има все по-малко желание да отбелязва рождените си дни. Но щом си станал държавник и отговаряш за народа си, значи раждането ти е имало особен смисъл и имаш мисия, предаде Блиц.С теб, драги Бойко, сме в политически битки от доста години. Минахме през огън и вода. Остаряхме малко, но помъдряхме много - сигурен съм!

Да управляваш е жестоко занимание, защото никога няма всеобщо доволство от властта. И най-добрият управник е обект на критики и недоволство. И затова е важно да търсиш баланса и равновесието, а не разкола и разделението на обществото. Ти доказа, че си овладял това трудно изкуство. Нека бъде така и занапред!

Нека Бог те закриля във всички народополезни дела! Здраве и спасение на теб и всички твои близки!", пише Борисов.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
не е ли... (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
...гнусно да виждаш този дребосък, физически и интелектуално между лицата на  хора, за които не е достоен. Преди години писах, че се чудя как лицата от портретите на българските патриоти не са избягали от местата, където са окачени. За първи път го писах при бат желя. Това нещо като главен редактор на вестник Демокрация - имаше такъв, но изчезна, поради липса на такава, написа статии, от които се познаваше единствено бедния му език, невежеството му, уйдурмата и ЛИЧНОТО му неудовлетворение в живота му. Не можеш да бъдеш политик, ако мислиш за собствения си задник! Не може да удовлетворяваш своите лични неуспехи в политиката!
0
0
бай Тошо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Yann,аз съм един от прецаканите от Воленчо.Нашата позиция беше да не се обединяват с другите"патреоти",да не влизат във властта с ГЕРБ,защото ще ги размият като партия и идеология.Сега който и да питаш,ще каже,че Волен се продаде за пари.Но идват избори и както е казал Шкумбата във вица си "Групов секс" -Гасиме лампите и никой няма да се сърди!
4
1
Yann (преди 7 месеца)
Рейтинг: 25095 | Одобрение: 10965
Това е жив пример за политическа сервилност. Съжалявам онези, гласували за тая политическа проститутка.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
5
8
вд (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
полувин година го е мислил това,мръсни гадини освен пари и власт за друго не мислите
10
1
(преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Няма угодия! И да се опиташ да се държиш възпитано, културно, пак ще те плюят!В какъв народ се превърнахме? Мрънкащи, недоволни от всекиго и всичко, мързеливимразещи и ближния и всеки край него!!!
7
6
vasik atanasova (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
нема по-голем наведеняк от сидер ага и за нищо,тиквоний направи единия патриот министър,другия вице,а на сидер ага даде близалка с косъм,и болен пак му се слага и патриотично дупе му подава,булонката е патриот без достойнство,изпобзват го като тоалетна хартия
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много им е мъчно на ГАДОВЕТЕ, че въпреки далаверите на Сандалетко Тъпанчев по време на служебното му правителство, не взеха властта! Сега се молят на Путин да дойде с Червената армия за да им помогне! Когато БСП управлява е шок и ужас, фалити на банки и заводи, за това младите бягат от България, чувстват се несигурни, че БСП може да се върне начело с Биволицата Импексова! Страх ги е от повторението на Лукановата и Виденовата зима, защото главните виновници за което са в Позитано! Няма по-големи бандити и мафиоти от Червените Кхмери, начело с Импексова и Кико Контрабандиста!!! Тъпанчев им е говорител, но е Никой, само претенциозна съпруга без потентност и идеи за бъдещето. След като Путин отказа помощта на Червената армия за да върне БСП на власт,след като и опита за военен преврат не успя, ниновите червенотиквеничета се молят Господу за нещастие с Борисов! Долни, гадни терористи са всички червени тъпунгери, червен вятър да Ви хване за да си личите отдалече, червени кхмери!
10
4
БАЙ ХОЙ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Този ли крещеше по улиците : " Бойко , курво ! Бойко , курво !" или го бъркам с някого ? Аааа вече е на къса каишка и даже скимти и върти опашка ! Ето защо зависимите ( подсъдими .... ) трябва да бъдат освобождавани от ПАРЛАМаТА !
10
3
обединени идиоти (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ах, ти палав езичнико- майстор по федерос 7-ми разряд .
15
5
Така е (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Заради парата -продаде и родата!
12
4
milena (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Извинете, Petel, но в края на честитката не разбрах кой пише...
11
7
ТИ ДА ВИДИШ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ИЗУЧИ  СЕ БОЛНИЯ  СИДЕРОВ ,СЕГА ЛИЖЕ ГЪЗ ОТ ИЗПРАВЕНА СТОЙКА..ПРОСТО БОКО Е СТАНАК НА ТРЕТОТО СТЪПАЛО НА СТЪЛБАТА....ЗА СГОДА НА БОЛЕН....ИзплезванеИзплезванеИзплезване
11
4
1 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
"Нека Бог те закриля във всички народополезни дела! Здраве и спасение на теб и всички твои близки!", пише Борисов." Само не разбрах кой на кого ближе за.ника
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама