Волкър: САЩ винаги ще са до украинския народ в защита на свободата и демокрацията

26.02.2019 / 15:26 9

Президентът на Украйна Петро Порошенко и Курт Волкър, специален представител на Държавния департамент на САЩ за Украйна, проведоха среща в Одеса, където пристигна американският разрушител "Доналд Кук", съобщава президентската администрация на Украйна, цитирана от ТАСС и News.bg.


"Президентът Петър Порошенко посети в Одеса от разрушителя Доналд Кук от американския флот, където се срещна със специалния представител на САЩ за Украйна Курт Волкър".

По време на срещата президентът заяви, че американските партньори на Украйна "увеличават военното си присъствие в Черно море" по искане на Киев. Той нарича тази стъпка, отговор на "акта на агресия срещу украинските кораби".

На свой ред, Волкър обещава, че САЩ "винаги ще застанат до Украйна и украинския народ в защита на свободата и демокрацията". Според него, САЩ по този начин подкрепят свободата на корабоплаването.

Разрушителят на американския флот "Доналд Кук" пристигна в пристанище Одеса ден преди това и ще остане там до 27 февруари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
4
морският (преди 8 месеца)
Рейтинг: 37478 | Одобрение: 21793
[justify]Украйна трябва да бъде отмъщението на САЩ към Русия за нейната решителна намеса в Сирия в посока недопускане президента Асад да сподели съдбата на лидера на Джамахирията Кадафи. САЩ целят да префокусират вниманието както на Русия, така и на световната общественост, от Сирия към Украйна[/justify]  
4
9
n eXu s (преди 8 месеца)
Рейтинг: 188942 | Одобрение: 34692
Руснаците, които отнеха Македония и я харизаха на Сърбия, сега да си сърбат попарата с Украйна.... През вековете който е направил лошо на България, после Господ го е наказвал - сърбите ни правиха мръсно - загубиха Косово (изконна българска територия), египетските цигани ни отнеха Северна "Гърция" - анадолските примати им отнеха половин Кипър.... Русия ни отне Македония и Северна Добруджа и ги хариза на други държави, сега си го получи - украинците не ги обичат...... В Природата има баланс.... А, забравих за родствениците ни в Татарстан и Дагестан - наследниците на волжчаните и аварите - и те са плячка на РФ....
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
22
2
Морски (преди 8 месеца)
Рейтинг: 19051 | Одобрение: 7061
То и "демократичното" правителство беше единодушно и "демократично" избрано с помощта на снайперисти!
31
3
Ванката (преди 8 месеца)
Рейтинг: 3278 | Одобрение: 1598
Ако това е лицето на демокрацията, то си е жув път към ада! Благодаря не!
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
45
5
nimfa1925 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 1275 | Одобрение: 680
Понеже американски кораби са в Одеса всичко е наред. Ако руски кораб отиде във Венецуела не можете да си представите какъв вой ще се вдигне срещу руската агресия нарушаваща човешките права и демокрация на венецуелския народ.
37
7
Real_man (преди 8 месеца)
Рейтинг: 306 | Одобрение: 46
В Одеса продават много хубави и удобни кафяви памперси. Урките ще се заредят добре. Хахолите увеличиха значително консумацията им след 2014 година.
39
8
горския (преди 8 месеца)
Рейтинг: 2705 | Одобрение: 1190
Потрошляка се съюзява с дявола, но ще си изпати жестоко.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама