Врата на автобус затисна ръката на жена във Варна

19.09.2022 / 16:55 0

Снимка Булфото

Инцидент с автобус на Градски транспорт във Варна, при който бързата намеса на пътниците не позволи да се стигне до сериозни последици.

Врата на автобус затисна жена във Варна. За инцидента, който е станал в автобус по линия 148, сигнализира в редакцията на Радио Варна пострадалата Йорданка Бонева. Бонева искала да се качи в автобуса, но шофьорът не я изчаква и затваря вратите.

Така ръката на жената остава затисната, а по-сериозена злополука е избегната, благодарение на реакцията на пътниците в превозното средство, които веднага се развикват на водача. Потърпевшата обясни, че се е опитала да разговаря на слизане с шофьора, но той се отнесъл пренебрежително към случая и тя не получила адекватно извинение.

Не са редки подобни случаи, пише nakratko.bg. 

Мерки за намаляване на струпване на много хора в автобусите в пиковите часове, което също е предпоставка за инциденти, обмислят от Градски транспорт - Варна, каза директорът на дружеството Николай Антонов.

Шофьорите са отговорни за здравето на пътниците, билетът или картата, всеки превозен документ, е застраховката на всеки пътник, припомни Антонов, и подчерта, че ще бъде обърнато внимание на шофьорите, за да бъдат избегнати подобни инциденти.

 

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi


Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама