Времето лети: Варненската алтернативна младеж празнува 10 години от старта на проекта превърнал се в ХАЛЕ 3

06.12.2018 / 14:39 0

Варненското алтернативно младежко пространство ХАЛЕ 3 днес отбелязва 10 години от началото на дейността си. Това стана ясно от публикация страницата във Фейбсук на любимото място на много тийнеджъри и хора с вечно млад дух.

На 6 декември 2008-а година е завършена първата рампа за скейт, която поставя началото на проекта, превърнал се в една от емблемите на младежка Варна.

“ХАЛЕ З” е формирано от три пространства обединяващи хората в общата идея за свобода, независимост и творчество. На площ от 200 м2 е разположено постоянно променящо се стрийт-рампа-пул трасе за екстремни спортове. Втората зала е за аудио-визуални пърформанси, концерти, кино и представления, а третата зала е отделена за творчество, разпускане или споделено работно място , тенис маса, електронни и настолни игри, кухня и библиотека. "Освен това си имаме и тайна работилница за работа с всякакви материали", добавят стопаните на необичайното пространство.

„10 години скейт, 10 години рампи, 10 години емоция, 10 години различни, 10 години парти, 10 години яко бачкане, 10 години импровизация ... Този месец проектът ХАЛЕ навършва 10 години и затова искаме да споделим с вас нашият архив от спомени. През целия декември ще споделяме снимки от уловени мигове във времето. Искаме да благодарим на всички дали своят принос проектът да се развива толкова време. Продължаваме напред... За да подкрепите проекта и притежавате късче от историята, може да си закупите картичка или принт от " Хале 3 ", или да поръчате, като изпратите съобщение на страницата ни“, пишат създателите на ХАЛЕ 3

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама