Все още съществува доброто! Деца от Ябланица събраха дрехи и обувки за бедните си съученици

22.03.2018 / 11:00 3

Кадри: Нова тв

Деца помагат на съучениците си да не отпаднат от училище. Историята е от един от най-бедните региони на страната.

В Ябланица броят на учениците в неравностойно положение е голям, а това често принуждава семействата им да ги спират от училище. На помощ идват техните приятели, съобщава Нова тв.

От няколко седмици доброволчески отряд събира дрехи, обувки и учебни пособия, от които учениците имат най-голяма нужда. Крайната цел е децата да получат стимул да ходят на училище."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Mercenary (преди 2 години)
Рейтинг: 44807 | Одобрение: 10147
И ние помагахме на възрастни хора като пионерчета, Крис. Докато една злобна баба, на която помагахме да пресече булеварда не се развика. Арестуваха ни - и в детска педагогическа стая. Тя не искала да пресича, моля ти се ...:dizzy:
7
1
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 127084 | Одобрение: -1921
Доживяхме, деца да събират помощи....Браво на децата, но къде са ОРГАНИТЕ, или и за хуй не стават......? Спомням си на времето, едно време, когато четяхме за Тимур.....Помагахме на една старица.....Синът и идваше 1 път месечно и и прибираше пенсията.....Чистехме, прибирахме и дървата и въглищата, а тя ни даваше горката 5 стотинки.....! 5 стотинки, които не вземахме.....5 сттинки, ГОСПОДА.....И понеже нямаше пари за храна, и носехме от вкъщи по нещо....Не можете да си представите ГОСПОДА, какво виждахме в очите и ......!! БОГ ще ви накаже ГОСПОДА......БОГ не забравя.....!! Ще горите в ПЪКАЛА, гадове....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама