Всички в Средец застанаха зад Вълкан Хамбарлиев. Семейството на граничаря се скри след инцидента

17.10.2015 / 13:07 5

Къщата на семейството в Средец (снимка: "Флагман")

Хората в Средец се вдигнаха в защита на граничаря Вълкан Хамбарлиев, който уби нелегален имигрант при среднощен екшън между трафиканти и полиция в района на Аврамов мост, съобщава „Флагман.бг”.


Във всеки магазин в града се събира подписка в защита и за награждаване на служителя на реда, а подписите вече са хиляди. 

Съгражданите на Вълкан са категорични, че когато пресичаш нелегално свещената граница на дадена държава, трябва да си наясно, че се излагаш на риск.

Съседи описват семейство Хамбарлиеви като добри хора, които живеят скромно и се грижат за двете си деца - син на 21 години и дъщеря на 16 години. 

Майката Соня Хамбарлиева е счетоводител в ловно-рибарското дружество "Орловец" в Средец. В съседната къща живее братът на Вълкан, който е служител в жандармерията от години.

След инцидента близките и приятелите на 42-годишния Вълкан са в шок, а семейството е залостило дома си и е заминало от Средец. 

Майката на полицай Хамбарлиев - Мария, отказа да излезе и да говори, двамата й синове са служители на системата. В Бургас продължават разпитите от агенти на ДАНС на останалите 53-ма афганистанци, които бяха задържани.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
khm (преди 8 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
И как не се намери един адвокат, който да си предложи услугите в подкрепа на този човек? Като е за разни боклуци и престъпници, убили невинни хора, веднага изпълзяват от дупките за да им защитят жалкия, мизерен живот! А този човек, който е ГЕРОЙ е принуден да се крие! Той е за пример и заслужава да застане с гордо вдигната глава, а не да бяга от родния си дом. 
11
0
motoristka (преди 8 години)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Цялата страна!!!! Цяла България е в негова защита и той го заслужава! Дано да има повече такива хора, за да има, поне малко надежда за сигурност и спокойствие в този объркан и раздиран от политически игри и интриги свят! Родителите трябва да се гордеят със своя син! Да им е жив и здрав и да стреля точно, че май, само той знае, как се прави това!!! Горе главите, семейство Хамбарлиеви!!!
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
13
0
COF6666 (преди 8 години)
Рейтинг: 492 | Одобрение: 122
БРАВО!!! Така трябва да се подкрепяме всички БЪЛГАРИ!!!
„Melior morior bellator, quam ago profugus.“

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама