Всичко свърши - Сега от "Национална лотария" обявиха: "Спираме да приемаме депозити"

28.02.2020 / 23:34 3

dunavmost.com

След като държавата отне лиценза на "Национална лотария" за лотарията с талони за търкане, сега става ясно, че компанията спира и игрите онлайн.

От сайта си тя уведомява, че заради запорираните от НАП банкови сметки спира да приема депозити.

Съобщението гласи следното:

Във връзка с наложени запори от Национална агенция по приходите върху банкови сметки на „Национална лотария“ АД, считано от 28.02.2020 г. се преустановява приемането на депозити за участие в онлайн игрите на сайта 7777.bg. Наличните средства по игралната сметка на клиента могат да бъдат използвани за игра в онлайн игрите на сайта 7777.bg или да бъдат заявявани за изтегляне, чрез разплащателен метод „Easypay“ при спазване на установеното в Общите условия за ползване на сайта 7777.bg.

НАП запорира банкови сметки на свързаните със сдобилия се с 11 обвинения хазартен бос Васил Божков фирми - оператори на моментна лотария. Данъчните запорираха и дяловите му участия в свързаните с "Национална лотария" и "Ню геймс" компании. Заедно с "Еврофутбол" проверката на Агенцията за държавна инспекция установи, че тези компании не са платили държавни такси за близо 700 млн. лв.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 7881 | Одобрение: -39
Кой нормален би искал хората в държавата да са комарджии, алкохолици, наркомани и проститутки....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама