Втори Празник на рециклирането „Аз вярвам и помагам“ ще се проведе във Варна през април

14.01.2019 / 16:45 0

Втори Празник на рециклирането ще се проведе във Варна на 13 април тази година. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Варна организаторите на кампанията „Аз вярвам и помагам“.

Инициативата ще се проведе от 9 до 16 часа пред Катедралния храм „Св. Успение Богородично“. Всеки желаещ да се включи, ще може да занесе на място събраните капачки за рециклиране. Те трябва да се съхраняват в торби или чували с цел по-лесното им предаване и обработка. Със събраните средства след рециклирането и този път ще бъдат закупени животоспасяващи апарати в помощ на специалистите от АГ болницата „Проф. д-р Димитър Стаматов“.

Организаторите обещават навръх Празника на рециклирането отново да има интересна програма, предвидени са и много изненади за участниците. След първото събитие през септември 2018 година, със средства от предадените над 30 тона капачки, бяха закупени кувьози за родилни отделения в града.

В инициативата се включиха хиляди деца, младежи и техните семейства. В събирането на капачки за рециклиране участваха и много представители на неправителствения сектор, служители в държавни и местни структури.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама