Второ ОУ „Н. Й. Вапцаров“ квалифицира педагози по европейски стандарти

01.07.2022 / 17:40 0

Снимки: ОУ „Н. Й. Вапцаров“

Второ ОУ „Н. Й. Вапцаров“ град Варна по традиция вече 10 години работи, твори и се развива по множество европейски проекти „Еразъм+“, обособени в две оси: Ключова дейност 1 – обучение на училищен персонал и Ключова дейност 2 – междуучилищни партньорства.

За дългогодишната работа по „Еразъм+“ проекти училището е наградено от Европейската комисия със знак за качество - eTwining School 2021-2022 година.

Успешно реализирани са два проекта по КД1 и четири проекта по КД2, продължава и работата по проект КД2- междуучилищни партньорства „Гласовете на земята“ с екологична насоченост с партньори от Англия, Испания, Португалия, Гърция и Турция.

Училищната общност се гордее с последното си постижение - одобрен „Еразъм+“ проект КД1 „Да водим света заедно“ с най-висок брой точки в област Варна.

Училище „Н. Й. Вапцаров“ има за основен приоритет обучение и възпитание, базирани на стандартите на Европейския съюз в дух на ценности, адекватно ориентирани в динамично променящия се съвременен свят. В проектните дейности са обхванати деца и ученици от подготвителни групи до 7 клас, както и педагогическата колегия.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама