Вучич отново демонстрира подигравателно отношение към България

12.10.2018 / 10:46 23

Сръбският президент Александър Вучич за пореден път демонстрира комплексирано и невъзпитано отношение спрямо България, предаде БГНЕС. При откриването на първия магазин от веригата "Лидл" Вучич заяви следното: По-красив е от този в България. Там бях преди 6-7 години, но този магазин е много по-красив". Изявлението му беше разпространено по всички медии, включително и в държавната като водеща новина.

Само преди седмица при откриването на фабриката на филипинската компания IMI в Ниш Вучич препоръча на закъснелия за церемонията неин генерален директор Артур Тан следващия път да не лети през София, а през Белград и Ниш. "Закъсняхте, защото кацнахте в София, а не в Белград или Ниш. Следващият път сигурно ще направите по-добър избор“, каза Вучич.

Преди два месеци той брутално излъга сънародниците си, че по всички икономически показатели Сърбия е изпреварила България. С подобни прояви Вучич очевидно иска да прикрие политическото си минало.

Само преди 20 години Александър Вучич заплашваше в сръбския парламент да избива по 100 босненци за един убит сърбин. Дълго време той бе дясната ръка на сръбския националист Воислав Шещел, а по-късно бе и министър на информацията при управлението на сръбския диктатор Слободан Милошевич. По това време бе убит и един от най-известните сръбски журналисти Славко Чурувия.

Александър Вучич е известен и с признанието, че "в живота се е напивал два пъти". Първият път - когато е убит премиерът Зоран Джинджич и вторият- когато е застрелян пред дома си в центъра на Белград Славко Чурувия. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
якошиба (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ей николай един път и ти да напишеш нещо свястно а за русия и 1944г си прав то си бе окупация 
2
2
Емо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ти да не видиш:Замълчи,педал!
1
3
Олег (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В какво си толкова врял и кипял, че приличаш на изкипял? Ти първо от ония хора дето като се повреди автобуса и почваш да псуваш депутатите! Второ си бездушна гадина също като мангито от Русе, само дето нямаш неговия външен вид (с голяма вероятност) и най-вече не си толкова нагъл да си като него,м макар, че сигурно ти се иска! Трето: защо смяташ, че разписаниятата ти за света от преди 50 години трябва задължително да се спазват сега и от други хора.
3
1
ТИ ДА ВИДИШ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НЕ ,"ДРАГИ",НО СЪМ ВРЯЛ И КИПЯЛ И МНОГО РАБОТИ СА МИ ЯСНИ,ЗА ЖАЛОСТ НЕ МОГА ДА ГИ ПРЕПРАВЯ,А МИ СЕ ИСКА..Изплезване:devil:Изплезване
2
1
Олег (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само ти си мъжага - мъжага пенсионер!
3
1
ТИ ДА ВИДИШ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ОЛЕГ ,ТИ СИ МАЛКО,НО СИЛНО СМЪРДЯЩО ЦУКАЛО..ДА СЕ РАДВАМ НА КРАВАРИТЕ И АНГЛИКИТЕ ЛИ ? ЗАЩО ? ЗАЩОТО ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБСТВО АНГЛИКИТЕ СА ПОДЪРЖАЛИ ОСМАНЛИИТЕ,НЕ СА СИ ЗАМРЪДНАЛИ ДАЖЕ ДУПЕТАТА ДА ВИДЯТ ТОЯ НАРОД ,ЗАЩО КРЕЩИ ОТ КОМШИЙСКОТО ПРИСЪСТВИЕ..СЛЕД ТОВА ДОБРОВОЛНО СА НИ ОСТАВИЛИ НА РУСНАЦИТЕ,А ПО ВРЕМЕ НА ВСВ СА БОМБАРДИРАЛИ ОТ ЛЮБОВ СОФИЯ..КРАВАРИТЕ СА СЪЩИТЕ ЛАЙНА И В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е ПОД ТЯХНА ОКУПАЦИЯ..ТОВА ,ЧЕ НЕ ВИЖДАШ ДА СЕ ШЛЯЯТ КРАВИ ПО УЛИЦИТЕ НИ Е ЗАЩОТО Е РАНО..ПОЧАКАЙ И ЩЕ ВИДИШ НА КАКВИ ЗОЛУМИ СА СПОСОБНИ..НО ТИ СИ МАЛКО ПЕДАЛЧЕ ,БЕЗ МОЗЪК  И КОГАТО ПОРАСТЕШ ДО ГОЛЯМО ЛАЙНО,ЩЕ РАЗБЕРЕШ НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА....Изплезване:devil::alien:
4
3
николай (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кога ще си кажем истината-през 1944 България е окупирана ,СССР ни обявява война и ни превзема-чак до 1990- нищо чудно че се държат с нас като с победена и окупирана страна.
4
0
пошо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз не мразя никого, но и не изпитвам никакви братски съседски отношения към когото и да било. Предполагам че и сърбите разсъждават то този начин.
6
3
big (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До всички "патриоти" - Моля, дайте някакви причини в последните 20-30 години сърбите да изпитват някакви братски или съседски отношения към нас? Кои помагаха на НАТО да убива сърбите? - май бяхме ние! Кои налагаха санкции и блокада на Сърбия? - май пак бяхме ние! Защо въпреки всичко и агресията на НАТО, Сърбия в почти всички класации е преди нас? Защо имат и повече инвестиции от нас? Явно политиката на събути гащи и надупени задници на България, не е добре приета от Запада - липса на инвестиции, и предизвиква подигравка. Сърбия развива добри отношения и на Запад и на Изток, но не забравя какво и причини НАТО - хиляди убити цивилни граждани, унищожена инфраструктура и предприятия, създаване на нова държава в суверенна държава.
4
2
Шо е сръбин, (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
се е лайно.
2
1
Коста (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
"Сърбия ще бъде деструкторирана..."-не помня кой го беше казал,ама е въпрос на време.И руснаците няма да си мръднат и малкото пръстче за тях.Шамаросвали сме ги и в Балканската,и във ВСВ.Ако трябва пак ще ядат бой.Пък нека си вдигат самочувствието с подобни изказвания.Факта ,че се сравняват с нас говори за комплексите им.
2
1
Олег (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ти нещастнико със сините букви мериш патриотизма само по това, колко можеш да мразниш нещо и някой! Мислиш си, че щом много мразиш американци, значи си много голям българин, и щом обичаш руснаци значи също си такъв. Само, че обичането на страната ти не е правопропорционо на обичането на коя да е чужда държава! Какво значи, че обичаш страната си след като ако в момента на границата потропат с танкове руски войски ти първи ще тичаш да хвърляш рози и да вдигаш бариерата. Докато аз не бих обичал така която и да е чужда страна! Никога не съм казвал, че е било толкова голяма грешка обявяването на война на Великобритания и САЩ от страна на Борис III изхождайки от обстоятелствата около българските граници през 40-41-ва година. Но ти си тоя , който приветства окупацията на страната ти точно от СССР през 1944-та година!
4
5
николай (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Щом за България говорят лошо путин и плямпалото му вучич значи е сме на прав път!
2
1
ТИ ДА ВИДИШ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
..Е ПО ГОЛЯМА БЪЛГАРКА ОТ ТЕБ..НО ПОДЛОГИТЕ И ТЕ СА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ..КОЙТО ПЛАЩА ПО-ДОБРЕ..Изплезване:devil:Болест
5
1
ТИ ДА ВИДИШ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АЗ СЪМ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ ,КРЕТЕНЧО ОЛЕГ..НЕ МОГА ДА ПОХВАЛЯ ПРИСЪСТВИЕТО НА 3000 КРАВИ В ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ И ТОВА СА САМО ВОЙНИЦИ,А ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ..А ТАНКОВЕ,БТР-И,РАКЕТИ,КОРАБИ ..А НИЕ СМЕ В НАТО.!.АМИ КЪДЕ Е НАШАТА ВОЙСКА..АЗ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК МЕ СЪМ ВИЖДАЛ С ГОДИНИ.. ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ТУКА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗХОЖДАТ ЧЕРНИЛКИ,ЗА КОИТО БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ СА НИЩО..ТЯХ НЕ ГИ ЛОВИ..И МИ ГОВОРИШ ,ЧЕ СЪМ РУСНАК..РУСКИНЯ  МИ Е КОМШИЙКАТА ,НО ТЯ
2
5
Олег (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Никой нормален човек не може да вижда американци постоянно докато се намира на територията на ЕС! Специално в България има в пъти повече руснаци от американци.
4
6
Олег (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТИ ДА ВИДИШ, ами че ти си чист руснак бе гадино мръсна!! Дожаля ти за мръсната сръбска пасмина, че нашите я постресирали през ВСВ, сякаш действията им в Македония не са били достатъчно ясни, обаче не ти дожаля за още неизгнилита на 100% останки от убитите хървати и босненци от тези сръбски боклуци! И точно тоя Вучич има отношение към сръбските гадини от началото на разпада на Югославия! Само един чист руснак може да обича СЪрбия по рождение и до живот!
5
6
ТИ ДА ВИДИШ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
СОРОСОИД НАРИЧАЙ БАЩА СИ ,АКО ГО ЗНАЕШ КОЙ Е ,КОПИЛЕ..В РАБОТАТА НА ЦЕЦО ВАСИЛЕВ НЕ СЕ МЕСЯ ...А ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗА КАКВО ДА Я ОБИЧАМ,КОЙ ОБИЧА ЗЛА МАЩЕХА..А ЗА МЕН БЪЛГАРИЯ Е ТЕРИТОРИЯ,51 ЩАТ НА КРАВАРИЯ ,А КРАВИ И КРАВАРИ НЕ ЩЕ ЗАОБИЧАМ И НА ОНЯ СВЯТ..ТОВА СА ГАДОВЕ,ВИСОКОМЕРНИ И ТЪПИ ,КАТО ПЕДАЛСКИЯ ТИ ГЪЗ...А КАТО ЗНАМ ПРЕЗ ПЪРВАТА И ВТОРАТА ВОЙНА КАКВИ ЗОЛУМИ СА ВЪРШЕЛИ НАШИТЕ ВОЙНИЦИ В СРЪБСКО И МЕН ДАЖЕ МЕ Е СРАМ...ЗА ТОВА ХВАЛА НА ВУЧИЧ..  Изплезване:devil:Нинджа
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Цецо Василев си е купил цалото правителство! След като не му минаха 4-те опита за преврат, които финансира от Белград, сега се мъчи хибридната война чрез сърбоите да води! Но е известно,че сърбоите са резидентура на РФ, така че пак пари в канала Усмивка
11
4
Българин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
комплексарите са така само плюят и злословят а като знаем какви курви са нормално е за тях
8
4
PLAMEN IVANOV (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
DA GO DUHA
12
9
даааа (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Щом сърбите взеха да ни се подиграват , значи има за какво
9
6
ТИ ДА ВИДИШ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЗДРАВО,САШЕ..ХВАЛА ...Изплезване:devil::alien:
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама