Янаки Стоилов от БСП с коментар за аферата "Гебрев", Венецуела и Тръмп

11.02.2019 / 18:41 9

Не съм криминалист и няма да влизам в различните версии по случая с отравянето на Емилиян Гебрев. Това, което прави впечатление е, че срещите между Борисов и посланика на Великобритания вместо да бъдат професионални, са политически. Защо срещата е в Министерски съвет, а не в сградата на МВР например. Много бързо се политизират теми, които трябва да бъдат изяснени юридически. Това заяви Янаки Стоилов, член на НС на БСП в предаването "Още от деня" по БНТ.

"България трябва да ориентира срещите си по икономически ползи. Само държава, която има икономическо развитие, може да обещава нещо на гражданите си", каза още той. 

"Влияние върху България ще има и винаги е имало. Това е част от политиката. Защо не казват, че непременно хибридната атака ще дойде от Изток", попита Стоилов.

"Количествено ли трябва да мерим, кой е по-прав. Във външната политика мисленето се определят от позициите на международното право. Ако Тръмп заявява, че защитава демократизацията, то трябва да си преориентира мнението за Северна Корея", коментира той ситуацията във Венецуела. 

"БСП трябва да е социалистическа лява партия, която поставя въпросите за труда и интересите на България. Българската политика се захранва от текущите скандали", завърши Янаки Стоилов. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама