Янко Станев по Нова тв: Това не е „народната любов”, това е „любов на няколко човека”

09.08.2015 / 14:08 14

Това не е „народната любов”, това е „любов на няколко човека””. Това коментира в предаването „Събуди се” по Нова тв Янко Станев за последната сесия на общината във Варна тази седмица, при която той беше нападнат и блъскан от хората, дошли да проследят работата на общинарите.

„Преди 30 дни в същата тази залата бяха събрани същото количество хора, които не изпитваха такива чувства към мен”, заяви Станев. Той заяви, че е дошъл в телевизията, за да защити принципите на обективността. 

„26 години се занимавам с програми, проекти, политики. В един момент се оказва, че с блъскане и крещене се решават нещата. Тогава дайте да не правим избори, а да викат две агитки и която по силно вика и блъска, тя да спечелва нещата и да ръководи града”, заяви Янко Станев. Според общинаря проблемните точки, които предизвикаха събитията в общината, няма готовност за решаването им по начина, по който трябва да се решават. По думите му всеки един въпрос може да бъде решен добре само когато има експертиза. Относно „Спартак-Варна” Станев заяви, че няма никакво отношение към финансовото състояние на клуба. „Освен това съм най-големият дарител като физическо лице на „Спартак Варна”. За миналата година съм дарил 32 000 лева”, заяви Янко Станев. Той заявява, че има малък бизнес, който му носи допълнителни доходи към заплатата му на общинар. Той нарече градски митове и легенди, слуховете, че е „сивият кардинал” на общината. 

„Варненци избират кой трябва да управлява. Не футболните агитки. Едни и същи папагали от 2013 година ми се явяват на сесията. Това не е демокрацията”, заяви Станев. 

„26 години съм избиран, нито веднъж не съм бил назначен”. Станев е категоричен, че много хора в града го обичат. „Работя непрекъснато, работя и в събота”, заяви Янко Станев.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
gerb (преди 8 години)
Рейтинг: 1586 | Одобрение: 306
Когато бях в зала "Пленарна" видях как един общински съветник да излиза. Попитах го къде отивате? - отговорът му беше нямаме система за гласуване.  Точно, когато трябва да се гласува ли няма система? Усетих на къде отива простотията на местния парламент. Дори казах, че няма да се пуши. Тръгна джангъра  блокирахме входовете и изблъскаха  джипсито на Таня Василева - Янко Станев.
ГЕЙБЕРО-ЕНИЧЕРСКА МАФИЯ.
16
0
gerb (преди 8 години)
Рейтинг: 1586 | Одобрение: 306
Любовта към теб е със социална стратегия, за солидарност и справедливост. Друго си е като си имаш физически симпатизанти от български произход. Аз лично се радвам, че те ползваха като боксова круша. Толкова много Ви обичаме, че Лидия Маринова ще отнесе пет хиляди лева персонална глоба.  
ГЕЙБЕРО-ЕНИЧЕРСКА МАФИЯ.
22
2
kris (преди 8 години)
Рейтинг: 350821 | Одобрение: 57376
"Мили партии любими , аз съм с таз , която е на власт ".....Текст на НЛО и явно любимото мото на Янко Станев.......ЗАЩО ли нямам доверие на пребоядисващите се ? А вие ? Харесвте ли хемелеоните , гонещи властта и милионите ?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
20
1
bgkrediti (преди 8 години)
Рейтинг: 436 | Одобрение: 166
народната любов към българските продажници трябва да избие все някога...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама