Яйчени палачинки с топено сирене, рулца от раци и чесън
Необходими продукти:
За палачинките:
4 яйца
100 грама майонеза
За плънката:
200-300 грама топено сирене или на вкус
100 грама рулца от раци
1 скилидка чесън
30 грама магданоз
черен пипер и майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно рулцата от раци и магданоза, топеното сирене настържете с помощта на едро ренде, а чесъна намачкайте с преса.
Смесете така подготвените продукти, подправете със смлян черен пипер и майонеза на вкус.
Разбийте яйцата със 100 грама майонеза (използвайте миксер) и от сместа изпечете тънки палачинки. Върху всяка от тях разпределете равномерно от плънката и навийте рула, които приберете в хладилника за 2 часа.
След това нарежете на ивици с дебелина около 4-5 сантиметра, подредете в подходяща чиния, украсете с нарязани зелени подправки и поднесете.
Добър апетит!
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!