Юпитер навлезе в Скорпион - дойде времето на големите успехи, ето за кого!

12.10.2017 / 19:53 0

Дойде времето и Юпитер да смени знака си - на 10-ти октомври, вторник, той преминава от везни в Скорпион и ще продължи да се движи там около една година - до 8-ми ноември 2018-та, четем в edna.bg.

Юпитер е позитивна планета, свързана с изобилието, добрите възможности и успеха, а в знака на Скорпиона ще даде такива в сферата на бизнеса, финансовите теми, работата с банки, заеми, кредити и по-крупен бизнес като цяло.

Освен изброените теми, Скорпионът е знак също изключително свързан с окултното, невидимото и духовното, така че Юпитер в неговия знак ще даде големи сили за трансформация и освобождаване от това, което ви ограничава в мисленето и поведението – това могат да са наследствени модели, страхове, всякакви блокажи. Юпитер в Скорпион пречиства и помага за разширяването на съзнанието и възгледите ви.

Най-облагодетелствани за посочения период ще бъдат хората със слънчев знак и асцендент в Скорпион, както и тези, които имат лични планети в този знак (това се вижда в индивидуалния ви хороскоп).

Също така на добри възможности и хармонично стечение на обстоятелствата могат да се радват зодиите Рак и Риби. Това не означава, че за останалите няма да се случи нищо хубаво. 

Юпитер се движи в Скорпион за всички знаци и ще даде добри перспективи и възможности за развитие и израстване в този дом или тази сфера от живота ви, където се намира в хороскопа ви зодия Скорпион.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама