Йонко Иванов: Защо камерите са само "хранилки", а не се поставят на места с висока концентрация на ПТП-та?

13.06.2021 / 09:34 3

кадър: БНТ

Трябва пълна реорганизация в "Автомобилна администрация", подчерта експертът.

Пътищата, а не възможностите на водача, са главен фактор за шофьорите. Това обясни в ефира на "Денят започва" с Георги Любенов Йонко Иванов, председател на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка.

Нищо в ситуацията с пътищата у нас не се е променило за последните 30 години, категоричен е Иванов. Политиката на тема път не се е променила и това е най-големият проблем за големия брой катастрофи, допълни той.

По думите на експерта, се пишат лобистки закони, прокарват се абсурдни промени и нормативни актове.

Защо няма табели за всеки тунел, защо камерите са само "хранилки", а не се поставят на места с висока концентрация на ПТП-та, допълни Иванов.

Концепцията за обучение е морално остаряла в момента, смята експертът. Задаваме отново въпроса - толкова милиарди левове се похарчиха за какво ли не, къде отиват тези пари от глобите, попита Йонко Иванов.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
4
Нено (преди 2 години)
Рейтинг: 15188 | Одобрение: 3048
Хайде сега...."пътищата виновни"!!! Тези, които са преминали редовно курсът на обучение за шофьори знаят, че водачът е длъжен да се съобразява с пътната обстановка и да кара със скорост, която му позволява да владее колата при всякаква ситуация. Изумен съм, че точно Йонко Иванов, когото смятах за капацитет по тези въпроси, може да направи такъв гаф?!?!
1
3
chirak (преди 2 години)
Рейтинг: 16246 | Одобрение: 5076
Защото се интересуват само от парите.
1
5
doko (преди 2 години)
Рейтинг: 3439 | Одобрение: 1064
"Пътищата, а не възможностите на водача, са главен фактор за шофьорите" На кривата ракета космоса и пречи.Ако водача си е купил книжката и няма шофьорски умения.Ако няма и култура на шофиране каквито и пътища да се направят идиота на пътя ще си остане идиот.
doko

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама