Йордан Лечков откровен до болка: На успелите в България трудно се прощава

09.11.2018 / 09:40 2

Легендата на българския футбол Йордан Лечков навърши скоро 50 години, но призна, че се чувства млад. В последните три години той отглежда кучета и препоръча на всеки да си вземе по едно четириного. "Това ти прави ежедневието по-приятно. Няма да те псува, няма да ти завижда", каза той в интервю за предаването "На кафе".

"Аз съм млад, въпреки 50-те ми години. Правя всико възможно за това. Не съм си променял мисленето, това е начин на живот. Аз съм публична личност и казвам това, което си мисля. Затова и си имам проблеми. На успелите в България трудно се прощава. Казвам го от житейски опит. Констатирал съм го за себе си. В по-развитите страни, към които уж и ние принадлежим, въпреки че сме на последно място в ЕС, отдават заслуженото на успелите хора. Аз много уважавам хората, които творят. За съжаление сме малцинство, които разсъждаваме така. Мнозинството силно обича и силно мрази. Всички се кълнем в 10-те Божи заповеди, но масово ги нарушаваме. Ако човек завижда, ревнува, той се самоизяжда сам", каза винаги откровеният до болка Лечков.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама