Йордан Лечков откровен до болка: На успелите в България трудно се прощава

09.11.2018 / 09:40 2

Легендата на българския футбол Йордан Лечков навърши скоро 50 години, но призна, че се чувства млад. В последните три години той отглежда кучета и препоръча на всеки да си вземе по едно четириного. "Това ти прави ежедневието по-приятно. Няма да те псува, няма да ти завижда", каза той в интервю за предаването "На кафе".

"Аз съм млад, въпреки 50-те ми години. Правя всико възможно за това. Не съм си променял мисленето, това е начин на живот. Аз съм публична личност и казвам това, което си мисля. Затова и си имам проблеми. На успелите в България трудно се прощава. Казвам го от житейски опит. Констатирал съм го за себе си. В по-развитите страни, към които уж и ние принадлежим, въпреки че сме на последно място в ЕС, отдават заслуженото на успелите хора. Аз много уважавам хората, които творят. За съжаление сме малцинство, които разсъждаваме така. Мнозинството силно обича и силно мрази. Всички се кълнем в 10-те Божи заповеди, но масово ги нарушаваме. Ако човек завижда, ревнува, той се самоизяжда сам", каза винаги откровеният до болка Лечков.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Анонимен,лъскачо на бастуни,има голяма разлика между успелите благодарение на личните си качества,устрем и вътрешна сила и "успелите" крадци на държавна собственост и еврпейски пари.Каун тъп!
2
7
анонимен (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 Така е Лечков, българинът не обича успелите, можещите, различните! 45 години социализъм го научи да се тъпче в стадото-там му е най-добре!!!???? Пък и приказката за бъгарския казан.....е много актуална!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама