Йорданка Фандъкова: Подложени сме на агресивни атаки от нашите опоненти, защото...

19.05.2019 / 14:09 3

Снимка: novini.bg

"Трябва да изпратим в европейския парламент, представители на нашата страна които да защитават българските интереси, но и да работят за една добра, европейска перспектива", това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на голямото предизборно събитие на ГЕРБ, на което присъства и кандидатът за председател на ЕК от ЕНП Манфред Вебер, пише novini.bg.

"За десет години, само в София сме привлекли 3 млрд. лева европейски средства. Това най-ясно се вижда от 350 000 души дневно, които използват метрото. ЕК дава този проект за пример. Заварихме 10км., а довършваме 32. Постигнахме това благодарение на нашите представители в ЕК и ЕП.", каза Фандъкова.

"Ние заставаме пред хората на фона на свършената работа. На нашия фон има и грешки и пропуски. Всеки, който работи може да го разбере. Това са всекидневни усилия, от които не се става герой, просто си вършим работата, отбеляза тя.

„Подложени сме на агресивни атаки от нашите опоненти, защото не могат да признаят, че е направено“, добави Фандъкова. Според нея за да ги има всички реални резултати, е благодарение на обединението и общата работа. „Голяма група депутати от ГЕРБ и СДСозначава силна защита на българските проекти. Решения, които променят живота ни.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 67065 | Одобрение: -46680
Комунягите нямат спирка! Продължавайте така да работите, г-жо Фандъкова!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
18
14
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 12945 | Одобрение: 5505
да а апартаментите и къщите за гости са само въображаеми.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама