Йово Николов: Не случайно прякорът на Мартин Божанов е Нотариуса

01.02.2024 / 20:52 1

кадър Нова тв

Не случайно прякорът на Мартин Божанов е Нотариуса. Хора като него имат много прегрешения – на базата на всички данни, които са излизали за него. В същото време той е оплетен с висши кръгове в съдебната власт, които е експлоатирал доста успешно. В същото време, както стана ясно, е бил специалист по имотни измами. Това коментира пред Нова тв журналистът от „Капитал” Йово Николов по повод показното убийство в София от сряда вечерта.

​По думите му има достатъчно факти по твърдението на директора на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев, според което убитият е свързан с 200 измами.

„Божанов е разследван още през 2004 г., заедно с истински нотариус, чиито права са отнемани на няколко пъти. Този човек има минало и то не е неизвестно на органите. В същото време той е имал самочувствието, че владее всички механизми за влияние върху съда”, посочи Николов.

„В „Капитал” миналата година беше направено разследване за хората, които са в обкръжението на въпросния човек и работят с него. Има трима-четирима адвокати, които са замесени в други сделки”, изтъкна журналистът.

Според него по-страшното, че тези хора са влияели и са заплашвали съдии, както журналистът на Нова тв Мариета Николова съобщи. „Въпреки че тези съдии са подавали сигнали до МВР и ГДБОП, институциите не са взели абсолютно никакви мерки”, заяви Йово Николов. По думите му именно такава паралелна власт е причина хората в България да не вярват на правосъдната система.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
kjk (преди 2 месеца)
Рейтинг: 36321 | Одобрение: 4106
Докато беше жив никой не смееше гък да му каже,сега всичките отворковци и разбирачи станаха,като им скриха голямата копаня!!!Ангелче

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама