ЗАПОЧНАХА РЕМОНТИТЕ във ФКЦ

03.01.2012 / 17:30 4

Виолета Тодорова

Част от рекламните транспаранти по сградата вече са премахнати, предстоят да бъдат свалени и останалите пана.

Фестивалният и конгресен център затвори врати от началото на годината заради планирания ремонт, за който ръководството на комплекса съобщи в края на 2011-а. Малка част от програмата обаче ще продължи да се осъществява и по време на ремонтните дейности. Предвидените няколко концерта там ще се проведат, както и „Нощно кино в четвъртък“, тъй като поправките няма да попречат. 

Част от рекламните транспаранти по сградата вече са премахнати, предстоят да бъдат свалени и останалите пана. В рамките на два месеца ще изчезнат и бараките около комплекса. Търговска дейност ще се развива само вътре, идеята е да бъдат привлечени утвърдени марки. В момента ремонтите текат в диспечерната и в някои от стаите. Изготвят се проекти и за промяна на санитарните помещения. Ще бъдат подменени и системите за парно отопление и водопроводите. До края на февруари ще бъдат освежени и коридорите.

Много скоро ресторантът също ще бъде затворен. Ще бъде възстановен и подземният паркинг. Основните културни събития от афиша на комплекса ще продължат да съществуват, във Варна ще се премести и кинофестивалът от Двореца в Балчик.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама