Жаблянов: Станишев е потенциална номинация на социалистите за евровота

12.01.2019 / 09:55 3

Сергей Станишев е потенциална номинация на социалистите за евровота през май.  Това каза депутатът от БСП Валери Жаблянов в ефира на „Събуди се”.

„Председателят на ПЕС как може да не стои като потенциална номинация? Има поне 20-30 или 50 потенциални номинация в БСП, така че е нормално президентът на ПЕС да бъде номинация. Не виждам никаква интрига в това”, каза той и добави, че днес няма да бъде обсъден въпросът с номинациите, тъй като все още не е започнала процедурата.

Ръководството на БСП ще проведе първото си заседание за годината

Жаблянов заяви, че не знае Елена Йончева и Деница Златева да се кандидатирали официално за Европейския парламент.

Депутатът от БСП обясни, че на днешния пленум на партията ще бъдат обсъдени два документа. Единият е платформата за явяване на БСП на изборите за Европейски парламент, а другият - визията.

„Това, което вълнува българските граждани и България е в каква Европа ще живеем в следващите години, може би десетилетия. Очевидно е, че тази Европа, в която влязохме и това устройство на ЕС, е изчерпано до голяма степен като възможност за развитие на съюза. Появиха се остри противоречия между държавите членки. БСП предлага една платформа, в която сме акцентирали върху важни въпроси – острата социална несправедливост, неравенството, унищожаването на много места на европейската средна класа, обедняването на европейските граждани”, каза депутатът.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
дедо (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
това хюмне е заело място ,за да не пишем колко обичаме гейчо!
1
0
1 (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГЕЙ СТАНИШЕВ НЕ СТАВА!!!!!!!!!!!!
1
1
ТИ ДА ВИДИШ (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ОПА,ЧЕ НА КОЙ МУ ПУКА..АЗ СЪМ ОТ НАГОРНО -НАНАДОЛНИЩЕ..КОКОШЦИ ЩО СЕ НЕ СЪБУДИТЕ..ПЛАДНЕ Е..МЕН МЕ ТРИЕТЕ НА ВТОРАТА ДУМА ,А ВАШЕТО ПРОТЕЖЕ СЕ Е ИЗСРАЛО НА МАГИСТРАЛАТА И ЦЕПИ ЗА РУСЕ...МАЙ ПАМПЕРСА МУ ПРОПУСКА,ЧЕ ТОЙ ОСВЕН ПАМПЕРС МУ ТРЯБВА И РИЗА С ДВОЙНИ РЪКАВИ.. Изплезване:devil:Нинджа
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама