Жена в инвалидна количка три месеца е заложник в дома си заради...

13.06.2019 / 09:10 0

Кадър: БТВ

Жена с увреждане не може да излезе от дома си заради недовършен ремонт от „Топлофикация София”. Тя остава заложник в апартамента си цели три месеца, показа репортаж на БТВ.

След сигнал от медията до дружеството, пред блок 266 в квартал „Гео Милев” беше направен ремонт и плочките бяха подменени. Преди това инвалидната количка на Нели Събева спираше в чакъла пред блока, тъй като не можеше да мине през него. Жената също подала сигнал в "Топлофикация" и общината, но ѝ било отговорено, че има период, в който чакълът трябва да слегне. Домоуправителят Стоян Коленцов също многократно се обаждал в дружеството и получил същия отговор.

Елизабет Павлова от „Топлофикация” обясни, че на това трасе е имало няколко аварии и затова то било оставено в този вид, за да могат да го наблюдават.  

Срокът за възстановяване на трасето е две седмици. Тъй като той е нарушен, следва процедура по налагане на административно наказание и глоба. За юридически лица тя е в размер на от 1000 до 5000 лв., обясни Михаил Джурджин, началник на отдел "Контрол по строителството" в район „Слатина”.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама