Жена вилнее в офис на мобилен оператор във Варна! Полиция помага на охранители да я озаптят

01.11.2016 / 14:47 29

Снимка: Булфото, архив

Инцидентът възникнал в следобедните часове на 31 октомври т.год., на публично място – в офис-център на мобилен оператор в централната част на Варна. 35-годишната жена, с намерение да плати сметката си за телефон, посетила последователно два различни офиса на оператора.

И на двете места се наложило да изчаква, което предизвикало раздразнение от обслужването. Жената започнала на висок глас да изразява недоволството си пред останалите клиенти и да  употребява оскърбителни думи по адрес на служителите. Тя дори посегнала да дръпне компютърната мишка от ръцете на един от офис-сътрудниците и да прекрачи зад касовата зона, което наложило да бъде извикан управителя на центъра, а после чрез паник-бутон била известена и охраната. Пристигналият на място униформен служител успял да изведе ядосаната жена извън офиса, но тя отново влязла вътре и демонстративно продължила на висок тон да се разправя словесно със сътрудниците на мобилния оператор  и да смущава нормалното обслужване на присъстващите граждани. Всичко това наложило, освен охранителите, в разрешаването на конфликтната ситуация да се намеси и полицията. 35-годишната жена била отведена до районното управление на МВР за съставяне на акт за извършената на публично място проява на дребно хулиганство.

          От доказателствата по делото Районният съд прие, че става дума за проява на неуважение към обществото, но същевременно поведението на жената не може да бъде окачествено като грубо нарушение на обществения ред и да представлява престъпление по чл. 325 от НК. Съдът счете, че тя следва да понесе административна отговорност по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство и наложи глоба от 100 лева, което е минималния размер, предвиден за подобно деяние.

         Решението на съда подлежи на обжалване в 24-часов срок, като в случай на жалба производството пред ВОС бе насрочено за 4 ноември.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
2
khm (преди 7 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Ако щеш ходи бе, човек, никой не ти е опрял пистолет в тила, нали?! Аз ходя, върша няколко неща едновременно. Зареждам си колата, плащам си сметките, пия едно кафе с аверчета. Не чакам опашки. Пък ти като искаш си кютай на опашките в офисите на мобилните оператори и си въобразявай, че са длъжни да ти създадат удобства. Някога да си видял да ги интересува нещо друго освен собствените им удобства? Те са си кръвопийци от най-лошия вид.
7
1
khm (преди 7 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Е, ти щом искаш да се блъскаш със стадото в "удобния" офис на оператора - твоя воля. Аз си плащам сметките на бензиностанциите на ОМВ - всичко става за 5 мин и никога, ама никога, не ми се е случвало да има един човек дори, когото да се наложи да изчаквам. В добавка - денонощно бачкат. Пък ти се ври на опашките.
12
1
khm (преди 7 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Върви на каса на Easypay, там си даваш парите в брой, не взимат комисионна. И не се чака по опашки.
12
2
khm (преди 7 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Сметките супер лесно се плащат онлайн или на други места, не е задължително да виси на опашка в офисите на тия кретени, все едно кой точно мобилен оператор е. На тях им е малко скандала, трябвало е и бой да отнесат.
7
3
corector (преди 7 години)
Рейтинг: 5901 | Одобрение: 2641
Вие в кой век живеете бе хора.Има си безкасови, електронни плащания.Има си Изипей има ePay.bg...Ама какво ли се чудя като виждам, че има хора дето не знаят как се ползва банкомат!Който има време за губене да виси по опашките.
17
1
Loshiq (преди 7 години)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
Ментел в Гран мола наредих се на четери каси докато оцеля правилната каса и правилната служителка. Защото всички служителки (включително касиерката) агетираха разни хорица за нови планове и набутвания.
15
10
Гранд Тех (преди 7 години)
Рейтинг: 1244 | Одобрение: 429
Има толкова много офиси на easypay, плащането става много бързо, не ми е отнемало повече от 2 3 минути. Защо се бутат в офисите на мобилните оператори като не им се чака ?
24
2
motoristka (преди 7 години)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Също и аз  смятам, че е било в офис на Виваком - там, освен, че се чака прекалено дълго, служителите са бавни, мудни, невъзпитани и груби, говорят на ''ти'' и често са некомпетентни.... Много лоша организация на работа имат и напълно разбирам жената, която не е издържала...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама