Жената, разпространила клипа с битото дете: Майката се грижеше добре и за двете си деца до момента, в който мъжа й я напусна

21.07.2020 / 07:52 2

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Кадър бТВ

Клипът с малтретираното дете ми беше изпратен от приятел на бащата с молба да го пусна във фейсбук и да го популяризирам, тъй като имам много последователи в социалната мрежа. Това не е единствения клип. Има още други, в които майката тормози и удря детето си. Тя не се е държала ок с момиченцето последните три седмици, разказа Вероника Латева, разпространила скандалния клип във фесйбук в ефира на бТВ.

Има хронология, в която тя обяснява как бог има връзка с богинята Ищар и ги наказвали със смърт децата, затова че бащата е неверник. Това майката го обяснила на бащата и приятелите, коментира тя. 

Това ми говори, че едва ли не майката иска да превърне детето си в жертвопринощение. Тя има две деца. Преди две години съм ги виждала и тогава тя много добре се грижеше за тях. Преди година майката ми писа, че ми иска прошка и така разбрах, че е попаднала в някаква религия. Двамата родители се разделиха и тя оттогава започна да ги прави тези неща, допълни Латева. 

Публикувах клиповете, защото приятеля на бащата на детето ми каза, че три седмици е търсил помощ от службите, но никой не му е обърнал внимание. Което се оказа в последствие, че не е вярно, разказа тя. 

В момента детето е в приемно семейство и се чувства добре, коментира експертът от "Закрила на детето" Георги Иванов. Изключително незряло е поведението на майката. Това, че детето се е опитвало да целуне ръката на майка си , може да се тълкува по много начини. Може да е знак, че детето има силно чувство за вина. Това е научено да го прави, поведенчески модел е станало, посочи психологът. 

Насилието няма пол - родителите могат да са насилници, дори детето може да е насилник. Напоследък има много случаи, в които децата и бащите търсят помощ заради насилие от майката, коментира  адвокат Йорданка Бекирска. Имаме два актуални случая, по които има издадени заповеди за незабавна защита. Така че институциите има какво да направят за жертвите, посочи тя. Децата приемат насилието като еталон за поведение. Когато фигурата на бащата не е достатъчно силна, тогава всички в семейството са подчинени, посочи тя. 

Има повече насилие от майки спрямо децата. Майката прави най-силна проекция на детето. Майките проявяват насилие, когато са незрели, а децата са още малки, коментира психологът. 

 

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Plachkov (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2929 | Одобрение: 1209
Очевидно майката на това детенце е леко изтрещяла!
2
0
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 205954 | Одобрение: 17334
Това май доказва, че без петел и кокошката може да изкукурига.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама