Жесток пиянски скандал под балконите на блок във Варна! Мъж стреля с газов пистолет

12.09.2017 / 12:08 1

Във вътрешния двор на жилищна сграда на ул. „Мир“ във Варна е станал скандал между двама мъже, който е завършил с употреба на оръжие, съобщиха от полицията в морския град.

В неделя около 20:10 часа, 64-годишния Л.С. и 53-годишния Х.А., двамата от Варна, известни на МВР, се скарали. Двамата мъже са били в нетрезво състояние и са започнали да се обиждат и ругаят, като са направили опит да се саморазправят физически. Л.С. е произвел изстрел с газов пистолет, а А.А. е счупил мрежа за комари на помещение наблизо. Мъжете са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани преписки по УБДХ, след съдебно заседание на Районен съд – Варна на двамата мъже е наложено административно наказание «глоба». Двамата ще трябва да заплатят по 100 лв.

Същата вечер около 21:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Приморски», до бариера на вход на Морската градина, 37-годишният Р.И. от Аксаково, известен на МВР, се нахвърлил с неприлични изрази и заплахи за саморазправа към полицейски служител. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

Вчера пък, около 11:00 часа, в гр. Варна, на ул. «Христо Попович», 35-годишният Г.Б. от Варна, неизвестен на МВР, обидждал, ругал и проявил оскърбително отношение към полицейски служители. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка по УБДХ, след съдебно заседание на Районен съд – Варна му е наложено административно наказание «глоба» в размер на 100 лв.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
БАЙ ХОЙ (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПИСАНЕТО Е ПРОСТА РАБОТА , АМА НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА !!!! 64-годишния Л.С. Гняви 53-годишния Х.А.,8-) двамата от Варна, известни на МВР, се скарали. Двамата мъже са били в нетрезво състояние и са започнали да се обиждат и ругаят, като са направили опит да се саморазправят физически. Л.С. е произвел изстрел с газов пистолет, а А.А. е счупил мрежа за комари на помещение наблизо. ТА ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ А,А, ? ТОЙ ТРЕЗВЕН ЛИ Е БИЛ ? ИЛИ АВТОРА Е НА ЧЕРЕШАТА ???
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама